27 april 2019 new york islanders carolina hurricanes speltips nhl

Speltips inför New York Islanders – Florida Panthers 4/8

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

New York Islanders och Florida Panthers gör upp i kvalrundan i NHL, och matchen spelas kvällen tisdagen den 4 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

NHL är tillbaka med full kraft och även om det är en märklig säsong kommer det att gälla mycket hela vägen in i mål. Det är det man måste ha med sig – även om förutsättningarna både på och utanför isen inte är desamma som under en ordinarie säsong.

Vi är nu framme vid en slags kvalrunda där de åtta bästa lagen nu gör upp i bäst av fem mot varandra. Det gör att det blir en slags slutspelshockey, men i mer intensivt, mer komprimerat format. Det ska man ha med sig.

Vidare är det viktigt att inse att det här är lag som visserligen har tränat, men som inte har spelat tävlingsinriktad hockey på många månader nu. Nivån på spelet är väsentligt sämre än vanligt, och vanliga regler man har med sig om ishockey och betting kanske inte riktigt är lika applicerbara.

Ett möte som lockar den här tisdagen spelas hur som helst mellan New York Islanders och Florida Panthers, som båda tog sig vidare till den andra av fyra faser i det här slutspelet. Efter kvalrundan kommer de bästa lagen att spela en första och andra runda med bäst av sju innan det är dags för finaler i konferenserna och Stanley Cup.

New York Islanders i fokus

Innan det här blev en säsong som får betecknas som direkt märklig var New York Islanders ett mittenlag, samtidigt som motståndarna för dagen Florida Panthers också får betecknas som ungefär samma sak. Det skiljde inte mer än två poäng mellan lagen och det säger en del om hur jämna dessa lag är.

Men det är New York Islanders som sitter i förarsätet efter att ha vunnit den första matchen med 2-1. Nu är det ny match som gäller, och med tanke på att det första mötet med Florida Panthers slutade med uddamålsvinst kan det nog bli en ny tät historia.

Däremot ska man ha med sig att det nu är Florida Panthers som måste gå för att vinna. New York Islanders må gå starkt, men det är bäst av dem som gäller hela vägen in i mål.

Florida Panthers draw no bet spelas till 2,12 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Florida Panthers draw no bet
Odds: 2,12
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:00, tisdag 4 augusti
TV: 
Stream: