12 mars 2019 edmonton oilers new york rangers speltips nhl stanley cup

Speltips inför New York Rangers – Dallas Stars 4/2: Inget toppmöte

New York Rangers kommer inte att gå in i matchen mot Dallas Stars som favoriter med tanke på hur svaga man varit i NHL.

Annons:

Natten till tisdag står det totalt tre matcher på spelschemat i NHL och från vår sida har vi hittat ett fint spelvärde i två av matcherna. Det kommer bland annat att finnas värde i matchen mellan New York Rangers och Dallas Stars.

New York Rangers är som bekant ett lag som underpresterar ordentligt den här säsongen och som det ser ut nu kmmer man inte att kunna spela slutspel. Det här är snarare ett lag som har någon form av heder att rädda längre nu. Mika Zibanejad är och fortsätter vara lagets bästa spelare tillsammans med Artemi Panarin, men vi kan väl konstatera att spelare som Kaapo Kakko varit stora besvikelser poängmässigt.

Dallas Stars har inte heller någon given stjärna att luta sig mot, men deras trend är åtminstone bättre. Just nu är man 13 totalt i tabellen och har därför chans på slutspel. Formen är dock sådär och man släpper in för många mål. Eller vad sägs om 20 insläppta på de fem senate?

Annons:

Ett målspel

Chris Kreider kommer inte att spela matchen för New York Rangers – det är i alla fall så det verkar just nu – men i övrigt kommer hemmalaget att kunna formera precis det lag man önskar. Detta då det alltså inte finns några andra skador, avstängningar eller spelare som är borta av personliga skäl.

I grunden är det här en ganska stark spelartrupp man sitter på, och vore det inte för att man släpper in så många mål hade man förmodligen varit en hetare slutspelskandidat än vad man är. Det är där det klämmer. Det är där det inte riktigt har lossnat.

Roope Hintz, Justin Dowling och Martin Hanzal är spelarna som hemmalaget kommer att få klara sig utan. Det är idel spelare som hade behövts och som kommer att saknas. Men det är också spelare som man klarat sig utan – åtminstone i det sistnämnda fallet.

Med två så skakiga lag i defensiven måste vi gå in på ett överspel. Över 5,5 mål spelas till 1,85 gånger såsen hos Casumo. Ett spelbolag som verkligen satsar nu. Häng på med länken nedan!

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds: 1,85
Bolag: Casumo
Spelstopp: 01:00, tisdag 4/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: