18 april 2019 toronto maple leafs boston bruins speltips rekar

Speltips inför Toronto Maple Leafs – Edmonton Oilers 7/1: Favoriten i fokus

Toronto Maple Leafs har radat upp vinster under inledningen på 2020 och hoppas ta en ny natten till tisdag när Edmonton Oilers gästar i NHL.

Annons:

Det är fullt ös i NHL även nu i början av januari månad och den som är bra på att hitta spelvärde på andra sidan Atlanten behöver sällan ha en ledig, lugn stund. Det spelas matcher så gott som varje natt och för den som älskar betting på ishockey är det verkligen goda tider just nu när grundserien fortfarande är igång.

Betting på NHL handlar mycket om att snabbt lokalisera trender och hitta tendenser i spelet. NHL är en liga som fluktuerar väldigt mycket, varpå det gäller att ta rygg på lagen som just nu har vind i sina segel och som inkasserar vinster på löpande band.

Det är ungefär precis det vi har försökt göra inför det här speltipset. Toronto Maple Leafs spelar nämligen hemma mot Edmonton Oilers natten till tisdag svensk tid och här tycker vi oss ha hittat ett fint spelvärde på förhand. Det bottnar i att hemmalaget just nu har en väldig fin trend att försöka bygga vidare på.

Toronto Maple Leafs kommer nämligen till den här matchen med inte bara tre raka vinster, utan också tre starka prestationer så här inledningen av 2020. Med andra ord har Toronto Maple Leafs tre vinster på lika många försök under det här året. Det går alltså inte att klaga på deras årsinledning.

Annons:

Ännu en vinst för hemmalaget

Toronto Maple Leafs tar sig nu an ett Edmonton Oilers som man historiskt haft väldigt enkelt mot. Av någon anledning har Toronto Maple Leafs de senaste säsongerna kunnat radat upp vinster mot Edmonton Oilers, som knappt kunnat försvara sig när Toronto Maple Leafs står för motståndet. Eller vad sägs om sju raka vinster i inbördes möten till Toronto Maple Leafs fördel? Den senaste vinsten kom så sent som i mitten av december och då vann Toronto Maple Leafs med klara 4-1 på bortaplan.

Nu ska sägas att Edmonton Oilers har två vinster på tre försök under inledningen på 2020, men att man i våra ögon är ett något sämre lag än motståndarna här. Det är också så att Edmonton Oilers historiskt alltså har svårt för Toronto Maple Leafs och det är en faktor som faktiskt spelar in i hög grad när det kommer till NHL.

Matt Benning finns inte heller tillgänglig för Edmonton Oilers, som i övrigt kan formera sitt starkaste lag. Toronto Maple Leafs har en handfull spelare på sin skadelista, men det är mestadels långtidsskadade spelare som inte funnits med särskilt mycket på slutet.

Toronto Maple Leafs vinner (ordinarie tid) kommer nu att spelas till 1,80 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Toronto Maple Leafs vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  01:00, tisdag 7/1
TV:   
Stream:   

 

 

 

 

Annons:


Annons: