10 december 2018 vegas golden knights dallas stars speltips nhl

Speltips inför Vegas Golden Knights – Washington Capitals 18/2: Midnattsmatch

Washington Capitals är det bättre laget sett till placering i tabellen, men Vegas Golden Knights lär kunna skrälla i NHL tisdagen den 18 februari 2020.

  Spela X (oavgjort) till 4,25 gånger såsen hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Med nedsläpp precis på midnattslaget är det dags för det tunga mötet mellan hemmalaget Vegas Golden Knights och gästande Washington Capitals. Natten har slagit in och timmen innebär att det är tisdag den 18 februari 2020 som vi har att göra med.

Här har vi goda förhoppningar om att Vegas Golden Knights ska kunna bjuda upp till dans, då man inte minst på hemmaplan visat sig vara ett starkt lag.

Vegas Golden Knights har däremot varit lite av en besvikelse under säsongen, och ser ut att få kämpa för att nå slutspelet. Med tanke på hur starka Vegas Golden Knights var under sin första säsong är det klart att man har lite halvorealistiska förväntningar på laget. Just nu står man dock på två raka vinster och kanske kan Vegas Golden Knights ana en viss ljusning i sikte.

Washington Capitals i sin tur ligger trea, men förlorade senast och har inte varit fullt så övertygande på slutet. Därför har vi svårt att se Washington Capitals köra över motståndet här, och samtidigt tror vi att Washington Capitals oavsett vad bjuder upp till en bra match.

Annons:

Tät match väntar

Vegas Golden Knights har en stor fördel inför den här matchen och det är att man bara har en enda spelare på sin skadelista. et rör sig om Alex Tuch, som i för sig skadat sig så pass allvarligt (befarar man?) att han inte kan spela på ett bra tag. Det är en ankelskada som Vegas Golden Knights inte valt att gå ut med mer information kring, och som vanligt gäller det bara att vänta och se för oss vanliga dödliga.

Men med det sagt kommer Vegas Golden Knights få klara sig utan honom i nattens möte, men i övrigt har man i stort sett sitt allra bästa lag på banan. Det finns ingenting som hindrar Vegas Golden Knights för att göra en bra prestation.

Å andra sidan är läget ungefär det samma i Washington Capitals, som kommer till matchen med en stark matchtrupp och som kommer att gå för vinst i det här rivalmötet.

Evgeny Kuznetsov är däremot lite osäker till spel – och det är ju en bra spelare som man ogärna klarar sig utan – men i övrigt finns det inga avbräck.

Med två så i grunden starka lag kan vi inte se någonting annat än en tät historia här. X (oavgjort) spelas som ett värdespel till fina 4,25 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds: 4,25
Bolag: Unibet
Spelstopp: 00:00, tisdag 18/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: