24 april 2019 washington capitals speltips carolina hurricanes nhl

Speltips inför Washington Capitals – San José Sharks 5/1: Rakt spel i NHL

San José Sharks gäller som klar underdog inför söndagens tidiga kvällsmatch i NHL, borta mot serieledande Washington Capitals.

Annons:

Det är söndag och som vanligt innebär det att den som älskar amerikansk sport i alla dess former kan njuta av matcher på lite mer humana tv-tider för oss i Sverige. Det spelas lunch- och eftermiddagsmatcher på andra sidan Atlanten, vilket översätts till fina kvällsmatcher för svenska tv-tittare.

En sak som är ännu bättre just den här helgen är att det också spelas en match väldigt tidigt på söndagskvällen – närmare bestämt redan 18:30 i Capital One Center i Washington DC. Där tar sig hemmalaget Washington Capitals an San José Sharks i en intressant drabbning.

Washington Capitals går starkt den här säsongen och ångar på i toppen av tabellen just nu. Nu möter man ett San José Sharks som Washington Capitals slog med hela 5-2 på bortaplan för bara en månad sedan. Det är en förlust som säkerligen sitter i för gästerna här.

San José Sharks är på inget sätt ett lag som bara lägger sig ner och ger upp på förhand, men det här är helt klart en av säsongens svåraste matcher. Nu vann man visserligen senast och har därigenom en bättre känsla i laget igen, men Washington Capitals på bortais är alltid en tuff utmaning att tugga i sig.

Annons:

Klasskillnad mellan lagen

Inför den här säsongen gällde Washington Capitals återigen som en av favoriterna och det var många som trodde att man skulle kunna leva upp till den fantastiska säsongen förra året då man alltså gick och vann hela Stanley Cup. Efter att snart hälften av grundserien har spelats kan vi konstatera att Washington Capitals är här för att stanna i toppen.

Just nu är det nämligen Washington Capitals som toppar den totala tabellen i NHL och detta tack vare en bra poängskörd redan från början. Därtill ska sägas att Washington Capitals fortsatt har en av de spelare för spelare starkaste trupperna i hela serien. Det gör såklart att man har goda chanser att också prestera på en hög, jämn nivå hela tiden. Det är en förutsättning för att kunna ligga i topp.

Nu är dessutom formen ganska god, även fall det har trillat in ett par förluster sista veckorna. Vad som är signifikativt för Washington Capitals den här säsongen är dock att man aldrig hamnar i större svackor, utan snabbt vänder på negativa trender och vinner igen. Det är ungefär det vi förväntar oss även den här gången, hemma mot San José Sharks.

Därför spelar vi Washington Capitals att vinna matchen under ordinarie tid till 1,80 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Washington Capitals vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:30, söndag 5/1
TV: 
Stream: 

 

 

 

 

Annons:


Annons: