14 april 2019 pittsburgh penguins speltips nhl stanley cup new york islanders

Speltips Montreal Canadiens – Pittsburgh Penguins 7/8

Montreal Canadiens kan redan nu avgöra matchserien mot Pittsburgh Penguins om man vinner mot laget i NHL fredagen den 7 augusti 2020.

Annons:

Det är speciella tider i den nordamerikanska hockeyn, där man nu klivit in i den avgörande fasen av säsongen direkt efter det långa uppehållet. I stället för att spela klart grundserien har man valt en annan variant där man alltså spelar hela slutspelet – och ett förlängt sådant – direkt efter att lagen kommit tillbaka i matchning.

Anledningen är given, och det handlar såklart om att det inte finns tid att spela en ordinarie säsong. Nu får man hitta en så rättvis lösning som möjligt och försöka bogsera hela säsongen i mål. Det är vad som pågår nu.

Just nu är det en slags kvalfas för lagen som låg efter i tabellen, men som ändå förtjänar en chans att gå till slutspelet. Här är det bäst i fem matcher som gäller, och för klassiska lag som Montreal Canadiens och Pittsburgh Penguins kan äventyret ta slut redan här.

En viktig sak att ha med sig är att Montreal Canadiens exempelvis inför den här matchen inte har ordinarie hemmaplansfördel, eftersom matcherna spelas på neutral mark, och eftersom samtliga matcher spelas på samma ställe. Resorna blir ingen faktor, och hemmapubliken blir definitivt ingen faktor att ta hänsyn till.

Montreal Canadiens är hetare

Efter tre spelade matcher mellan lagen är det Montreal Canadiens som sitter i förarsätet, och som kan komma att avgöra det här. Just nu har man alltså 2-1 i matcher och kan med en tredje vinst ta sig vidare till nästa fas i slutspelet. Det vore en ordentligt bra prestation med tanke på hur ifrågasatta Montreal Canadiens varit stundtals under året.

Montreal Canadiens kommer till den här matchen bland annat utan Karl Alzner, som av personliga skäl inte finns tillgänglig och inte kommer att göra på hela den här säsongen. Däremot finns det förhoppningar om att Alex Belzile och Jake Evans ska kunna spela, men det är också högst tveksamt om så blir fallet för Montreal Canadiens.

Nick Bjugstad är borta med en ryggskada hela säsongen och kommer inte att spela mer för Pittsburgh Penguins. I den här specifika matchen blir det ingen större faktor eftersom han varit borta länge. Det har även axelskadade Dominik Simon varit. Han spelar inte den här matchen heller.

Montreal Canadiens draw no bet spelas till överraskande höga 2,50 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Montreal Canadiens draw no bet
Odds: 2,50
Bolag: Unibet
Spelstopp: 22:00, fredag 7 augusti
TV: 
Stream: