18 april 2019 predators stars dallas nashville speltips nhl

Speltips Nashville Predators – Arizona Coyotes 4/8

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Nashville Predators och Arizona Coyotes gör upp i den andra matchen av play-in till slutspelet i NHL tisdagen den 4 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är speciella tider i den nordamerikanska hockeyn där man nu kunnat få igång säsongen igen, men med restriktioner om tomma läktare och en säsong som kommer att spelas i ett märkligt format.

I stället för att köra vidare på grundserien valde man att stänga densamma och låta lagen gå över i ett slags slutspel. Det gör att vi nu är i den andra av fyra faser innan det går att kora mästarna i konferenserna och själva Stanley Cup-slutspelet.

Först och främst är det play-in som gäller och här spelas matcherna i bäst av dem. Nashville Predators ligger illa till efter att ha förlorat den första mot Arizona Coyotes, och nu antar vi att laget är redo att ta revansch.

I våra ögon är det faktiskt Predators som är det bättre laget, även om man har haft en tendens att spela jämna matcher mot just Coyotes de senaste säsongerna.

Spel på Predators

En stor fördel med att spelarna har haft en lång period utan matcher är också att skadade spelare har hunnit komma tillbaka, och att man rent fysiskt har kunnat lägga en större, mer stabil grund inför fortsättningen. Det visar sig inte minst på antalet skador, som är ganska få i lagen som nu är kvar i NHL-slutspelet.

Rocco Grimaldi missar matchen för Nashville Predators, men i övrigt kan man formera precis vilket lag som man önskar.

I bortalaget saknas två spelare. Det rör sig om Nathan Schmaltz och Marian Hossa. Det är spelare man nog hade kunnat ha nytta av.

Det första mötet slutade med vinst för Arizona Coyotes, men nu förväntar vi oss ett Nashville Predators som sticker upp och studsar tillbaka direkt.

Nashville Predators draw no bet spelas till 1,68 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Nashville Predators draw no bet
Odds: 1,68
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:30, tisdag 4 augusti
TV: 
Stream: