19 december 2018 philadelphia flyers detroit red wings speltips nhl

Speltips Philadelphia Flyers – Montreal Canadiens 14/8

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är dags för rekar inför NHL-slutspelet där Philadelphia Flyers spelar den andra matchen i konferenskvartsfinalen mot Montreal Canadiens den 14 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är ett högt tempo som gäller mellan matcherna i det pågående NHL-slutspelet nu, där de olika konferenserna avgörs på två olika ställen och där alla lag spelar på samma orter. Det är alltså neutral mark som gäller, och inget lag har den omedelbara fördelen av att spela på hemmaplan och framför allt inte inför sin hemmapublik.

Ett av flera möten som sticker ut i den första ordinarie slutspelsrundan spelas mellan Philadelphia Flyers och Montreal Canadiens. Märk väl att det här är en matchserie som ska spelas över sju matcher, där vinnarna går vidare till nästa runda.

För många var Philadelphia Flyers den stora överraskningen under grundserien, där laget stundtals var dominanta och spelade en hockey som väldigt få lag hade ett motmedel mot. Det gav Philadelphia Flyers en bra skjuts i tabellen tidigt, och att man nu tog sig till slutspelet utan att behöva spela kvalrundan säger en del.

Efter den första matchen mot Montreal Canadiens sitter Philadelphia Flyers också i ett bra utgångsläge, med 1-0 i matcher att gå på inför fortsättningen. Men det är minst tre segrar till som ska till, och det innebär i praktiken att Philadelphia Flyers behöver vinna minst hälften av kommande matcher mot Montreal Canadiens. Det är alltså fortsatt en lång väg kvar att vandra för Philadelphia Flyers.

Det här är två lag som har spelat mot varandra ett antal gånger under säsongen, och då kan man konstatera att Philadelphia Flyers att haft ett klart övertag med två vinster på tre försök i grundserien. Men det är på det hela två jämna lag, vilket inte minst 2-1 till Philadelphia Flyers i den första slutspelsmatchen visar. Det är alltså mycket kvar att spela om, och mycket kvar som ska hända här.

Montreal Canadiens reser sig

Philadelphia Flyers gick alltså direkt till den här slutspelsserien, och behövde bara spela ett par matcher i Round Robin innan det ordinarie slutspelet körde igång. Riktigt så var inte fallet för Montreal Canadiens, som behövde kvala sig till slutspelet.

Men då ska sägas att Montreal Canadiens var klart vassare än Pittsburgh Penguins, och ganska bekvämt kunde vinna matchserien med 3-1 till slut.

Michael Raffl ser ut att bli en del av den tidigare skadelistan i Philadelphia Flyers, där vi sedan tidigare även har Samuel Morin och Oscar Lindblom.

Jake Evans har förhoppningar om att kunna spela för Montreal Canadiens, men däremot vet vi redan nu att Karl Alzner inte spelar mer under säsongen. Det är personliga skäl som ligger bakom det avbräcket.

Här tror vi att Montreal Canadiens reser sig igen, och att den redan jämna matchen i första vändan ligger till grund för en ny jämn historia. Nu känns det som att det är Montreal Canadiens tur att vinna.

Montreal Canadiens draw no bet spelas till fina 2,43 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Montreal Canadiens draw no bet
Odds: 2,43
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, fredag 14 augusti
TV: 
Stream: