7 maj 2019 st louis blues dalas stars speltips

Speltips St. Louis Blues – Dallas Stars 10/8

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Natten till måndag svensk tid drabbar St. Louis Blues och Dallas Stars i ett möte mellan två lag som inte riktigt stått att känna igen efter uppehållet. De förstnämnda har dock den högsta potentialen och det tror jag att man visar här.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet.. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

St. Louis Blues svarade för en riktigt fin grundserie där man tog hem Western Conference med två poäng ner till tvåan Colorada Avalanche. Men sedan har inte vunnit varken i träningsmatcherna eller den pågående seedningsserien inför det kommande Stanley Cup-slutspelet.

I första matchen föll man mot Colorado med 2-1 och senast blev det förlust med 6-4 mot Vegas Golden Knights. Då slutspelsplatsen redan är säkrad är dock de här matcherna en aning svårbedömda, men det är nog helt klart så att St. Louis är i behov av en vinst om det goda självförtroendet ifrån grundserien ska hänga i.

Detsamma gäller Dallas Stars som också de har en bra grundseriesäsong bakom sig, men som sett betydligt mer beskedliga ut i de två senaste matcherna.

Stars är rankade fyra i Western Conference där man slutade 12 poäng bakom St. Louis men med två matcher färre spelade. De inledde den här seedningsserien med att förlora med 5-3 mot Vegas, vilket följdes upp med en än mer slätstruken insats då man föll mot Colorado med 4-0.

St. Louis visar att man är ett snäppet vassare lag

De här båda lagen har redan mötts hela fem gånger den här säsongen och även om det var ett tag sedan nu så var det tydligt vilket lag som var det bättre. Så gott som samtliga möten har varit jämna både spelmässigt och resultatmässigt men det är trots allt St. Louis Blues som har gått segrande i 4 av 5 matcher. Senast man möttes var i början av mars då St. Louis vann med 1-0.

John Klingberg fick kliva av skadad i Dallas 4-0-förlust mot Colorado senast, men kan förhoppningsvis vara tillbaka till spel i den här matchen.

Dallas övertygade inte i den här matchen och de är ett lag som, i jämförelse med de övriga topplagen, lever mer på att vara ett hårt arbetande kollektiv och när man inte lyckas upprätthålla den disciplinen har man inte den individuella spetsen som lag som Colorado och St. Louis besitter.

St. Louis har, som sagt, inte heller övertygat i de senaste matcherna men de besitter en något högre växel än Dallas och här tror jag att man är ordentligt motiverade att bevisa det. Spelet blir därför rakt och enkelt – the Blues vinner under ordinarie speltid.

St Louis Blues vinner spelas till 2,15 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: St Louis Blues vinner
Odds: 2,15
Bolag: Unibet
Spelstopp: 00:05, måndag 10 augusti
TV: 
Stream: