10 maj 2019 boston bruins carolina hurricanes speltips nhl

Speltips Tampa Bay Lightning – Boston Bruins 26/8

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det blev tätt direkt i den första matchen mellan Tampa Bay Lightning och Boston Bruins, och nu möts lagen igen i NHL-slutspelet den 26 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det står redan 1-0 till Boston Bruins i den här matchserien mot Tampa Bay Lightning, som alltså tillhör den andra slutspelsrundan i NHL. Nu är det dags för nästa match, och här är det viktigt att ha med sig att det är neutral mark som gäller i samtliga matcher.

Det var ganska tydligt tidigt under den här säsongen att det här skulle bli två lag som skulle slåss om det, och förmodligen kunna finnas med långt in i slutspelet. Med det sagt är det lite deppigt att Tampa Bay Lightning och Boston Bruins stöter på varandra så här pass tidigt i slutspelet, det vill säga redan i den andra ordinarie slutspelsrundan.

Men efter att det länge funnits en liten vikt åt det västra hållet i den nordamerikanska ishockeyn är känslan att det allt mer blir så att lagen på den östra sidan, i Eastern Conference, hittar tillbaka till en vägvinnane hockey.

Grundseriens tabell är ett tydligt bevis på det, där Boston Brins med sina 100 poäng låg som etta och var klart bäst sett till resultaten under säsongen. Bara åtta poäng efter fanns dessutom Tampa Bay Lightning. Med andra ord är det två topplag från tidigt på säsongen som nu gör upp.

Det kan man också notera nu när slutspelet är igång, och båda lagen tog sig vidare från den första slutspelsrundan på ett imponerande vis.

Tampa Bay Lightning var snäppet starkare än alltid svårslagna Columbus Blue Jackets, och tog sig vidare med totalt 4-2 i matcher. Det kändes ganska logiskt sett till hur mertalet av matcherna faktiskt såg ut.

Boston Bruins däremot behövde bara fem matcher för att slå ut Carolina Hurricanes, och man avslutade matchserien med tre raka vinster. Det gör att formen är på uppåtgående hela tiden i det här potentiella mästarlaget.

Tampa Bay Lightning kanske reser sig

3-2 slutade det första mötet, då till Boston Bruins, och kanske är det en indikation på vad som kommer att vänta under det här slutspelet? Att det är två jämna lag kom inte som någon överraskning, och i slutändan blir det därför små marginaler som kommer att kunna fälla avgörandet.

Tampa Bay Lightning saknar dock ett par tunga spelare i centern Steven Stamkos och Jan Rutta, men som om det inte vore nog med det finns det också en risk att Ryan McDonagh inte spelar. Det är helt klart fel läge att sakna tunga spelare.

Boston Bruins kommer som bekant till spel utan målvakten Tuukka Rask i det här slutspelet, och det kommer att vara så resten av säsongen. Kevan Miller likaså. Knäskadad resten av säsongen. Det här är dock spelare som man nu lärt sig att klara sig utan.

Efter en lite trevande första match tror vi att det smäller ordentligt här.

Över 5 mål (asisan handicap) spelas till 1,79 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 5 mål (asian handicap)
Odds: 1,79
Bolag: Casumo
Spelstopp: 01:00, onsdag 26 augusti
TV: 
Stream: