15 april 2019 tampa bay lightning blue jackets speltips nhl stanley cuo

Speltips Tampa Bay Lightning – Columbus Blue Jackets 11/8

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är ett tungviktsmöte som väntar mellan Columbus Blue Jackets och Tampa Bay Lightning i den första slutspelsrundan i NHL den 11 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Bethard!
Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Efter att slutspelet inletts med en specialvariant är det nu dags att spela ett NHL-slutspel som mer påminner om det under en ordinarie säsong, och ett som inte nödvändigtvis är så väldigt krångligt att förstå.

De lag som fortfarande är kvar i tävlingen kommer nu att slåss på två sidor, i två konferenser, och på två sidor av ett enda stort slutspelsträd. Det är bäst av sju som gäller i matchserierna från och med nu, och det är inga dåliga matcher som väntar.

Ett av mötena som sticker ut på förhand är mellan förhandsfavoriterna Tampa Bay Lightning och ett formstarkt Columbus Blue Jackets, som tog sig vidare till den här slutspelsfasen via 3-2 över fem matcher mot Toronto Maple Leafs.

Det var en sen seger för Columbus Blue Jackets i den sista, helt avgörande matchen senast och det man kan ha med sig är att laget nu på riktigt fått upp ångan. Det kommer att vara en klar fördel för Columbus Blue Jackets att man redan nu har spelat skarpa matcher.

Tampa Bay Lightning har sett lite skakiga ut i Round Robin, som är en slags uppvärmningsvariant till slutspelet för lagen som gick starkare i grundserien och som redan var klara för slutspelet i skarpt läge. Med två raka förluster råder det viss osäkerhet kring var vi har laget inför det skarpa läget.

Bäst av sju matcher

Nu är det alltså vanligt slutspel som gäller och det innebär matchserier som avgörs över bäst av sju matcher, och där lagen har fullt upp med att försöka skaffa sig ett övertag direkt.

Märk väl att matcherna spelas på neutral mark, och att det därför inte blir samma viktiga läge med hemmaplansfördel som under en ordinarie säsong.

Victor Hedman är lite osäker till spel för Tampa Bay Lightning, och sedan tidigare är Steven Stamkos borta. Båda spelarna ska vara nära spel igen.

Columbus Blue Jackets däremot har ett par spelare borta, bland annat Brandon Dubinsky som är vristskadad resten av säsongen. Josh anderson och Elvis Merzilkins är tveksamma till spel ett tag till.

Här kan form bli en faktor och vi tror att Columbus Blue Jackets kan åka vidare av bara farten.

Columbus Blue Jackets draw no bet spelas till 2,75 gånger smeten hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Columbus Blue Jackets draw no bet
Odds: 2,75
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, tisdag 11 augusti
TV: 
Stream: