1 november 2018 vancouver canucks chicago blackhawks speltips nhl

Speltips Vancouver Canucks – Vegas Golden Knights 28/8

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Nu står det och väger i NHL-slutspelet mellan Vegas Golden Knights och Vancouver Canucks inför den 28 augusti 2020. Vi rekar med odds.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det går att säga en hel del om att det är trist med folktomma läktare, ingen intensitet från publikens vrål och ett slutspelsupplägg som inte helt påminner om det som är under en ordinarie säsong. Men de allra flesta som följer Stanley Cup nu måste väl ändå gilla vad man ser?

Inte minst för svenska tv-tittare är det väl ändå som vanligt? Under en ordinarie säsong sitter man hemma, ofta om nätterna, för att titta på sport från andra sidan Atlanten. Att där inte är publik på läktarna spelar egentligen inte så stor roll.

Min uppfattning så här en bit in i slutspelet är också att det inte spelar så stor roll för spelarna heller, eller åtminstone inte för spelet. Flera spelare och lag har varit ute medialt och tryckt på effekten som det ändå ger, men underhållningsvärdet finns kvar.

Det visar inte minst slutspelsserien mellan Vegas Golden Knights och Vancouver Canucks, som alltså hör till den andra ordinarie slutspelsrundan. Vinnaren här har en god chans att ta sig hela vägen i det här slutspelet, inte minst som båda lagen ser ut.

Efter två spelade matcher har vi 1-1 i matcher och det känns totalt vidöppet inför fortsättningen. Om man får designa en egen säsong, och ett eget slutspel, är det just den typen av matcher som man allra helst vill se.

Märk väl att det alltså är neutrala matcher hela vägen, inga matcher vare sig hemma eller borta för lagen, och att det är bäst av sju som gäller nu. Det senare är alltså precis som vanligt.

Återhållsamt nu?

Vegas Golden Knights såg till att öppna just den här matchserien på bästa sätt när man körde över Vancouver Canucks med hela 5-0 i den första matchen. Det kan vi kalla en uppvisning i effektivitet, men också ett bevis på att Vegas Golden Knights även den här säsongen är att räkna med hela vägen in i mål.

Men senast tog man revansch från kanadensarnas sida, och såg till att vinna med 5-2. En stor del av förklaringen till det stavas Elias Pettersson, som bland annat gjorde ett riktigt drömmål i den matchen. Här snackar vi en spelare med en höjd som få andra spelare i hela ligan här.

Om det är han och andra offensiva spelare som får stå i rampljuset inför den här matchen känns inte helt givet, för just den här gången litar vi nästan på att det blir en motreaktion. Efter två målfester, en åt endera håll, känns det som att lagen vill täppa åt.

Det är den typen av motreaktioner och trender som brukar vara logiska i slutspelet, och bara för att den här säsongen är speciell till sin tappning tror jag inte att den typen av logik försvinner ut genom fönstret helt och hållet.

Under 6 mål (asian handicap) spelas till 1,74 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 6 mål (asian handicap)
Odds: 1,74
Bolag: Casumo
Spelstopp: 03:45, fredag 28 augusti
TV: 
Stream: