10 december 2018 vegas golden knights dallas stars speltips nhl

Speltips Vegas Golden Knights – Vancouver Canucks 26/8

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Vegas Golden Knights delade ut en riktig käftsmäll i NHL-slutspelet mot Vancouver Canucks. Nu möts lagen igen den 26 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Efter en spelad match mellan Vegas Golden Knights och Vancouver Canucks kan det ganska enkelt konstateras att det här kan bli en smällkaramell. Vegas Golden Knights såg till att smälla till med 5-0 direkt i den första matchen, och har nu 1-0 i matcher i den här långa slutspelsserie som förmodligen väntar.

En viktig sak att ha med sig är att slutspelet den här vändan ser lite annorlunda ut, men att man nu är inne i det slutspelsförfarande som mer liknar det som används under en ordinarie säsong.

Det är alltså ett separat slutspel, kan man säga, på östra respektive sidan innan det i finalen är dags att kora totalvinnaren. Stanley Cup-slutspelet avgörs med andra ord precis som vanligt.

Därför är det alltså bäst av sju som gäller i matcherna, och för flera lag innebär det här att man behöver bibehålla fokus över lång tid. Det man däremot ska ha med sig är att det spelas matcher på neutral mark, utan publik och att det runt matcherna finns en del annan säkerhet som inte fanns tidigare. Det gör att förutsättningarna i stort är lite annorlunda.

Baserat på hur båda lagen sett ut under inledningen på det här slutspelet finns det en hel del lovande saker att ha med sig. Vancouver Canucks var inte dominanta i grundserien direkt, men har nu steppat upp i slutspelet och kunde slå ut St Louis Blues efter en jämn slutspelsserie med många uddamålsvinster och ett par förlängningar.

Vegas Golden Knights å sin sida imponerade stort mot Chicago Blacckhawks, och vann med klara 4-1. Efter att ha varit direktkvalificerade till slutspelet såg Vegas Golden Knights alltså till att pricka formen direkt. Det är imponerande.

Vegas Golden Knights är heta

Som bekant har Vegas Golden Knights varit ett lag som hittat rätt direkt efter att man tog steget in i NHL för ett par år sedan. Direkt tog man sig till final den första säsongen, och nu ser man återigen ut att ha ett lagbygge som ska kunna konkurrera hela vägen.

Det går att tycka och tänka en hel del om vilken sida av USA/Kanada som egentligen är den tuffaste, men vi kan konstatera att Vegas Golden Knights är ett lag som de allra flesta gärna undviker att möta. I grundserien slutade man dock bara totalt åtta efter att inte riktigt varit lika målstarka som året innan.

Tomas Nosek är den enda spelare som inte spelar den här matchen för Vegas Golden Knights, då han har en handskada.

Vancouver Canucks får däremot klara sig utan ett gäng spelare, däribland Michel Ferland, Josh Leivo och Tyler Toffoli. Om det vill sig illa spelare inte heller hans namne, alltså Tyler Myers, matchen.

Här tror vi att Vegas Golden Knights har ett psykologiskt övertag som räcker för en ny vinst.

Vegas Golden Knights vinner (ordinarie tid) spelas till 1,78 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Vegas Golden Knights vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,78
Bolag: Casumo
Spelstopp: 03:45, onsdag 26 augusti
TV: 
Stream: