2 februari 2019 washington capitals speltips nhl calgary flames

Speltips Washington Capitals – New York Islanders 12/8

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

För den som har saknat ishockey i världsklass är det goda nyheter att slutspelet i NHL är igång på allvar. Vi rekar med odds inför New York Islanders mot Washington Capitals den 12 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Efter ett synnerligen långt uppehåll från den nordamerikanska ishockeyn går vi nu in i den avgörande fasen av säsongen, och den del av det här året som ska sätta tonen på hur lagen tar sig an nästa säsong. För det ska konstateras att ett par av lagen redan nu har tankarna på annat håll.

Det har såklart att göra med att det nu bara återstår ett antal lag i varje konferens – där det nu är dags att köra igång den första rundan i det ordinarie slutspelet. Lagen som inte tagit sig hit har fått checka ut redan nu. Det fanns också ett par lag som fick checka ut redan i mars när coronan lamslog hela säsongen. De sämsta lagen i konferenserna tog sig inte ens vidare till den här mellanslutspelsfasen som precis har avslutats.

Men nog om det. Det är alltså konferenskvartsfinaler som gäller, eller åttondelsfinaler i det stora Stanley Cup-slutspelet, om vi använder oss av lite mer europeiska mått på det hela. Ett möte som vi sätter tänderna i direkt spelas mellan New York Islanders och Washington Capitals.

Märk väl att matcherna – som nu avgörs i matchserier om sju matcher – spelas på neutral mark och att det därför är lite andra förutsättningar än under en normal säsong. För den som tänker spela på NHL under slutspelet gäller det att ha koll på det här.

New York Islanders får det tufft

New York Islanders behövde kvala sig vidare till slutspelet i en extrainsatt kvalrunda, och har därför fått spela skarpa matcher redan nu. Det gör att man kliver in i matchen mot Washington Capitals med en liten fördel.

Dels fick man skarpa matcher, och dels fick man igång sitt lag ordentligt. Det ger också en liten boost att ha tagit sig vidare mot Florida Panthers, som New York Islanders kunde slå ut med totalt 3-1 i matcher. Det var matchserier om fem matcher i den första slutspelsfasen.

Washington Capitals har spelat Round Robin, som fungerade som en slags seedning och framförallt uppvärmning inför slutspelet. Det gör att man nu kliver in mot New York Islanders med några matcher i benen, men inte alls matcher med samma nerv.

I grundserien spelar dessa båda lag konstant målrika matcher mot varandra, och i den första av förmodat många slutspelsmatcher tror vi att det kan bli ganska mycket åka av direkt också. Därför riktar vi in oss på målmarknaden direkt.

Över 5 mål (asian handicap) spelas till 1,78 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 5 mål (asian handicap)
Odds: 1,78
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, onsdag 12 augusti
TV: 
Stream: