24 april 2019 washington capitals speltips carolina hurricanes nhl

Speltips Washington Capitals – New York Islanders 15/8

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Washington Capitals är lite pressade direkt i slutspelet mot New York Islanders, och vill gärna vinna den andra matchen i NHL natten till lördag 15 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

NHL-slutspelet åker vidare i en väldig hastighet, och vi har stora förhoppningar på underhållning inför fredagens andra möte mellan Washington Capitals och New York Islanders. Eller om vi ska vara helt ärliga tillhör den matchen snarare lördagen, åtminstone för den som är morgonpigg. Vi som inte riktigt har lagt oss än räknar nog det till fredagens utmaningar.

Som alltid när det är slutspel gäller det att få en så bra start som möjligt, och även om matchserierna avgörs över hela sju matcher gäller det att inte förlora så mycket tid eller spilla förutsättningar inför fortsättningen. Det lag som tar kommandot har ofta en tendens att gå hela vägen i serien sen.

Det är det som oroar en del för Washington Capitals, som åkte på däng med 2-4 i den första matchen och som stundtals hade svårt att hinna med i tempot. En förklaring kan vara att Washington Capitals alltså gick direkt till det ordinarie slutspelet, och spelade en slags uppvärmningsmatcher i Round Robin inför slutspelet. Snarare än att man behövde spela skarpa kvalmatcher som bland annat New York Islanders gjorde.

Som alltid i hockey är form en färskvara, och med tanke på de förutsättningar som råder just den här säsongen känns det som att utomstående faktorer spelar ännu större roll. Det gäller att lämna så lite som möjligt åt slumpen.

I grunden är Washington Capitals ett synnerligen starkt lag, och det visade man inte minst under stora delar av grundserien. Den offensiv som finns i det här laget matchas inte av många andra lag, och prickar man rätt kan Washington Capitals gå hela vägen.

Washington Capitals studsar tillbaka

För att inte riskera att hamna i ett ointagligt underläge gäller det för Washington Capitals att hitta tillbaka till vinnarspåret direkt här, och det finns inte utrymme för att släppa någonting på gasen här. Dessutom bör spelarna i Washington Capitals vara sugna på revansch.

Formen är inte den bästa, och det faktum att man nu förlorat tre av sina fyra matcher efter omstarten säger att Washington Capitals har en bit kvar. Men sakta men säkert bör man hitta närmare sitt max igen. Och när man väl är där finns det få lag som orkar stå emot Washington Capitals, och framför allt inte i match efter match.

Det som oroar en del är att Nicklas Bäckström inte kan spela efter att ha dragit på sig en hjärnskakning, och risken är att Lars Eller behöver stå över igen av personliga skäl. Det är inte rätt läge att ha spelare borta för Capitals.

Johnny Boychuk är den enda spelaren som är lite tveksam till spel i Islanders, och det är ett avbräck som man bör kunna hantera. Men det finns också stora förhoppningar om att han ska kunna spela trots allt.

Washington Capitals draw no bet spelas till 1,74 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Washington Capitals draw no bet
Odds: 1,74
Bolag: Unibet
Spelstopp: 02:00, lördag 15 augusti
TV: 
Stream: