2 februari 2019 washington capitals speltips nhl calgary flames

Speltips Washington Capitals – New York Islanders 20/8

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Frågan är om det går att vända på den här trenden för Washington Capitals, som sitter i ett tufft läge mot New York Islanders i NHL-slutspelet den 20 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Inför det här slutspelet i NHL var det många som återigen höll det klassiska laget Washington Capitals som en av kandidaterna till att vinna hela Stanley Cup, men frågan är om det inte är dags att omvärdera den åsikten nu?

Det är nämligen så att Washington Capitals är illa ute i den första slutspelsrundan, och efter fyra omgångar ligger man under med 3-1 i matcher mot New York Islanders, som därmed bara behöver en ytterligare vinst mot Washington Capitals för att ta sig vidare. Nu vann Capitals senast, men dessförinnan hade Washington Capitals dessutom tre raka vinster.

Det går egentligen att påstå att samtliga matcher mellan Washington Capitals och New York Islanders har varit väldigt jämna, och i synnerhet matcherna på slutet har tagits hela vägen in i mål med tätt på resultattavlan.

Men över fyra matcher måste man ändå uttrycka det som så att det är New York Islanders som imponerar, och som sitter i ett slags förarsäte och har kommandot över den här matchserien i stort, men också matcherna var för sig. Det känns som att formen är klart bättre i New York Islanders.

Det var egentligen en sak som det stöttes och blöttes kring inför slutspelet, där vissa lag alltså behövde kvala sig förbi den första vändan i en matchserie över fem matcher. Det gav läge att komma in i spelet, att sätta grunderna som man kanske tappat under sommaren och helt enkelt vässa formen inför det ordinarie slutspelet. Det är precis den känslan man får av New York Islanders, som känns mer färdiga, mer redo och mer på alerten än sitt motstånd här.

Tätt möte igen?

Det är verkligen fel läge, men Nicklas Bäckström har inte kunnat spela matcherna hittills för Washington Capitals, eftersom han har problem med symptom efter en hjärnskakning. Enligt rapporter ska inte själva huvudskadan i sig varit så allvarlig att det finns anledning till större oro, men som alltid tar med det synnerligen försiktigt efter den typen av skador. Det är ingenting man skojar bort direkt. Vidare ska sägas att Martin Fehervary riskerar att missa det här mötet för Washington Capitals, och detta i ett läge där man verkligen behöver alla man man kan få på isen.

I New York Islanders finns egentligen liknande avbräck, även om man inte kan räkna någon av de frånvarande spelarna till samma kategori som Nicklas Bäckström. Åtminstone inte sett till hur viktiga de är för laget. Cal Clutterbuck väntas inte spela, och det gör troligen inte Johnny Boychuk. Men New York Islanders har visat att man kan klara sig hur bra som helst utan dessa båda hittills.

Nu är det skarpt läge och då tror vi att det tätas till ännu mer, egentligen åt båda håll.

Under 5 mål (asian handicap) spelas till 1,89 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 5 mål (asian handicap)
Odds: 1,89
Bolag: Casumo
Spelstopp: 22:00, torsdag 20 augusti
TV: 
Stream: