18 april 2019 färjestad djurgården speltips shl

Speltips Färjestad – Leksand 10/11: SHL-tisdag

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Färjestad mot Leksand. Det är vad som gäller tisdagen den 10 november 2020 i SHL, och naturligtvis rekar vi med odds.

  Rygga vårt speltips hos Betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det har varit en lite märklig inledning på den här säsongen i SHL och vi kan konstatera att det inte är fullt så intressant, så kittlande och inte alls lika underhållande som en vanlig säsong.

Men förutsättningarna är som de är och det får konsekvenser på en rad olika aspekter av säsongen. Det gör inte minst att tabellen haltar mer än vad den brukar, och att alla lag inte har spelat lika många matcher.

Men som sagt, så är förutsättningarna den här säsongen och det är bara att leva med det. Vare sig man vill eller inte. En del lag har lärt sig att hantera det på ett bra sätt, men egentligen tycker jag mig se samma lag imponera som förra året.

Rögle BK är det största utropstecknet, men skåningarna har haft den utvecklingen på gång under en längre tid. Färjestad och Leksand ligger, ganska väntat, i mittenskiktet av tabellen. Om vi ser till truppen, eller åtminstone offensiven, borde man kanske vänta sig lite mer av Färjestad.

Men i mina ögon gäller man som klara favoriter inför matchen hemma mot Leksand nu på tisdagskvällen. Det är ett lag som man ska slå och även om tabellen säger att det är två hyfsat jämna lag köper jag inte riktigt den viktningen.

FBK spelas rakt

I sin senaste match vann Färjestad borta mot Malmö Redhawks, i en match där man på förhand gällde som spelbolagens givna favorit. Det var alltså en programenlig vinst, men dock väldigt skön sådan.

Annars har det här varit en säsong då Färjestad främst är bra när man får spela hemma i Karlstad. I för sig förlorade man senast mot Rögle BK, men annars har man många hemmavinster under säsongsinledningen.

Nu möter man ett Leksand som man förlorade mot efter förlängning senast. Det är alltså lite revansch som ska tas här också. Det tror jag att man kommer att göra.

Leksand kändes på gång, men tog ett steg tillbaka senast mot HV71 och jag har svårt att se hur man ska kunna ta en poäng här. I mina ögon är det klart favoritskap på förhand.

Färjestad vinner spelas till 1,71 gånger smeten hos Betsson. Det är alltså under ordinarie tid.

Jämför odds: