5 april 2019 leksand mora speltips shl

Speltips inför Djurgården – Leksand 20/2: Klasskillnad i SHL

Djurgården gäller som givna favoriter hemma mot Leksand i en av torsdagens hetaste matcher från SHL.

  Spela på Djurgården -1,5 till 1,65 gånger insatsen hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är torsdag och som alla vet innebär det fullt fokus på SHL. Just den här veckan hittar vi fint spelvärde inför främst en match, och i övrigt hamnar mycket av vårt fokus oundvikligen på den otroligt heta omgången av Europa League-slutspelet. Men räkna med att vi är tillbaka med fler heta hockeytips redan inför fredagens matcher i Hockeyallsvenskan.

Med det sagt kommer här ett speltips inför mötet mellan Djurgården och bottenlaget Leksand, ett möte som har en given favorit på förhand. Att inte se Djurgården som favoriter vore ett mycket märkligt ställningstagande tycker vi.

Linus Hultström är en av flera spelare som varit starka på att producera mål under säsongen för Djurgården, men kanske är det trots allt ett svaghetstecken att man som bästa målskytt i Djurgården bara behöver ha gjort 13 mål hittills. Det är en stor del av förklaringen till att Djurgården inte riktigt lyckats bygga vidare på förra säsongen, utan bara ligger sexa i tabellen.

Men med det sagt är allting öppet och som det ser ut nu kommer man alltså att gå direkt till slutspelets kvartsfinaler. Väl där kan allting hända, och det kommer att vara en säsong där lag som toppar formen i rätt lägen också går och vinner hela rasket. Det lever alltså fortfarande för Djurgården.
Annons:

Djurgården öser på

Djurgården kommer i för sig till det här mötet med två raka förluster, men vad man ska ha med sig är att matcherna spelats på bortaplan. Det är hemma på Hovet som Djurgården är närmast oslagbara. Där har ma ninte förlorat sedan den 7 januari. Då var det dessutom match i Champions Hockey League. För att hitta en SHL-match hemma i Stockholm som Djurgården inte har vunnit får vi skruva tillbaka tiden ordentligt.

Det blir rent av så att vi får skrapa fram föregående år i kalendern. Senast Djurgården inte lät hemmapubliken jubla efter en match i SHL var alltså den 14 november 2019. Då hemma mot serieledande Luleå Hockey. Sedan dess har man 13 (!) raka matcher i SHL på hemmaplan utan förlust. Det är ett svindlande starkt facit.

Nu kommer i stället ett Leksands IF med helt annan form på besök. Ett lag som ligger fast i botten, och som behöver strida som djur för att undvika kvalserien till våren. I vilket fall som helst behöver man toppa form nu på slutet för att inte riskera att tappa sin SHL-status. Formen är allt annat än bra, och förlusterna bara radas upp. Det är knappast borta mot Djurgården som man ska vinna.

Djurgården -1,5 spelas till 1,65 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Djurgården -1,5
Odds: 1,65
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, torsdag 20/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: