Speltips inför Djurgården – Rögle BK 10/3: Avslutningen

Rögle BK har en realistisk chans att sluta tvåa i tabellen, men behöver då vinna mot Djurgården på bortaplan i SHL den 10 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

SHL är framme vid sin allra sista vecka av grundserien och det är nu vi ska se till att få ordning på hur det hela ska se ut inför slutspelet. De sista två matcherna är av yttersta vikt för ganska många lag, faktiskt.

Rögle bK är ett av lagen som har en reell chans att skaffa sig ett bra utgångsläge inför slutspelet, och som faktiskt är delad tvåa just nu. Men tack vare att man har en lite sämre målskillnad missar man just nu hemmaplansfördel fram till finalen. Just nu är Färjestad och Skellefteå AIK båda före i tabellen, om än på samma poäng.

Men då det återstår två matcher finns det alltså chansen att ta sig upp och förbi i tabellen. För skåningarnas del gäller det då att avsluta säsongen med två segrar – allra helst.

Att möta Djurgården borta är sällan lätt, och inte minst för Rögle BK har det varit en tuff motståndare sista säsongerna. Men vi kan nog räkna iskallt med att man kommer att ge det här ett försök att faktiskt vinna.
Annons:

Ett överspel i SHL

Med två omgångar kvar att spela har Djurgården också en slutspelsplats i sin hand, och med fyra poäng ner till kvalspelet (eller åttondelsfinalsplatserna som jag kallar det) ska man bara ro det här i hamn. Men en vinst mot Rögle BK krävs för att man ska vara helt säkra redan nu.

Det finns också en liten chans att klättra lite i tabellen, och varje placering skulle ge ett bättre utgångsläge inför slutspelet. Det gör att Djurgården också har en hel del att spela för.

Vad vi också måste nämna är att det såklart är viktigt att avsluta säsongen starkt i grundserien, för att därigenom få med sig bra energi inför avgörandet som nu väntar.

Över 4,5 mål spelas till 1,84 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål
Odds: 1,84
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, tisdag 10/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: