Speltips inför Färjestad – Malmö Redhawks 9/1: Torsdagsmöte

Ibland ska man inte krångla till det utan helt enkelt backa det lag som man tror vinner en match. Det är vad vi gör inför Färjestad mot Malmö Redhawks i SHL.

Annons:

Det är torsdag och alla som älskar svensk ishockey på allvar har såklart lärt sig att det innebär en sånär full omgång i SHL. Det kommer att spelas en rad intressanta matcher där vi har hittat speltips inför två av drabbningarna.

Dels har vi ett speltips inför mötet mellan IK Oskarshamn och Luleå Hockey, ett möte där bortalaget är givna favoriter men där vi har en känsla för att hemmalaget kan ställa till det. Eller åtminstone göra ett bättre resultat än vad många tror.

Dessutom har vi ett fint speltips inför mötet mellan Färjestad och Malmö Redhawks. Här kommer vi att gå på spelbolagens linje och backa favoriten. Det kan vi avslöja redan så här långt in i texten. Men varför? Jo, det är egentligen ganska enkelt.

Annons:

Färjestad öser på

I den senaste matchen såg Färjestad till att ta en tung vinst hemam mot Linköping, 3-1. efter att inför nyår förlorat mot Skellefteå AIK med hela 5-1. Det var en tung förlust efter en trend med bland annat en jobbig skada på Michael Lindqvist.

Tack vare vinsten mot Linköping såg laget till att snabbt hoppa tillbaka in i vinnarspåren, varpå man nu måste gälla som favoriter inför matchen mot Malmö Redhawks.

Det är också så att Färjestad har ett rejält övertag på Malmö Redhawks när det kommer till matcher i SHL. De fem senaste matcherna har slutat med vinst för laget från Karlstad. Det är såklart ingen slump att siffrorna talar så tydligt i det ena lagets favör.

Malmö Redhawks har dessutom två förluster på sina tre senaste matcher, däribland en tung förlängningsvinst mot Örebro Hockey senast. Det gör att vi inte tror att laget har allt som krävs för att verkligen ställa till det här.

Färjestad att vinna spelas till 1,80 gånger krämen hos Unibet. Då är det ett rakt spel, under ordinarie tid, som gäller.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Färjestad vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, torsdag 9/1
TV:   
Stream:   

 

 

 

 

Annons:


Annons: