Speltips inför Färjestad – Rögle BK 27/2: Målspel i SHL

Rögle BK står inför en av säsongens tuffare matcher borta mot Färjestad på torsdagskvällen, men vi har goda förhoppningar om mål i SHL den 27 februari 2020.

  Spela över 5 mål (asian handicap) hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är åter dags för torsdag och det innebär full omgång från landets bästa hockeyliga – SHL. Nu börjar det dra ihop sig i grundserien och matcherna betyder lite mer, för att se hur lagen kommer att positionera sig inför det slutspel som snart stundar.

Det spelas också flertalet heta matcher just den här veckan, och mötet mellan Färjestad och Rögle BK sticker utan tvekan ut lite extra på förhand. Här har vi goda förhoppningar om att se en minnesvärda historia mellan två mycket starka lag.

Om vi ser itll tabellen är det nämligen två lag som verkligen hör till toppen, men som inte kommer att vinna grundserien. Färjestad och Rögle BK är inför det här mötet delad tvåa, men har Skellefteå AIK en poäng och Djurgården fyra poäng bakom sig. Det lag som vinner här har goda chanser att segla iväg och komma just tvåa när grundserien ska summeras.

En viktig sak att notera är att andraplatsen kan vara viktig, eftersom det lag som slutar tvåa kommer att ha fri resa fram till finalen vad gäller hemmaplansfördel. Först där kommer man att behöva spela fler bortamatcher, när man möter grundserievinnaren. En stor fördel.

Annons:

Spänner musklerna från båda håll

En sak som förenar dessa båda lag är att det i grunden är två offensivt lagda lag, med stort fokus på att trycka framåt och våga vinna sina matcher genom att bedriva sitt eget, offensiva spel. En sådan inställning dukar ofta upp heta matcher, där man inte är livrädda för att även motståndarna kan få göra lite skada.

Två av tre möten hittills under säsongen har varit rena sjöslag, och Rögle BK har förlorat båda dessa mer intensiva matcher. Då har vi fått se åtta respektive sju mål. Senast lagen gjorde upp, i mellandagarna när matcherna var lite mer avslagna generellt, vann skåningarna däremot med 1-0 på hemmaplan.

Båda lagen kommer dessutom från en vinst senast, och då med tre mål stor marginal. Det känns som att det är mycket positivt som händer och sker i båda läger, och det spelar rimligen roll inför den här matchen. Här har vi som vi sa tidigare höga tankar om att få se mycket mål.

Över 5 mål (asian handicap) spelas till 1,77 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål (asian handicap)
Odds:  1,77
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, torsdag 27/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: