Speltips inför IK Oskarshamn – Luleå HF 9/1: Tät historia

IK Oskarshamn kommer att få det tufft hemma mot ett formstarkt Luleå Hockey i torsdagens SHL.

Annons:

Det är torsdag och som alla vet innebär det att det är fullt ös med SHL. Den här veckan har vi hittat flera speltips inför matcherna, inte minst inför mötet mellan IK Oskarshamn och Luleå Hockey.

IK Oskarshamn kommer i för sig till matchen med två raka förluster, men faktum är att man på det hela taget har en väsentligt bättre trend nu på slutet. Innan de dubbla förlusterna hade man tre raka vinster och hade då verkligen steppat upp i flertalet möten. Man hade också sånär tagit poäng mot Rögle BK.

Det är alltså inte så att IK Oskarshamn är samma slagpåse som tidigare. Det är viktigt att ha med sig.

Luleå Hockey då? Jo, man radar upp vinster och har nu faktiskt fem raka. Senast vann man också den första semifinalen i CHL mot Frölunda. Det var en tung 3-2-vinst på bortaplan som gör att man har allt i egna händer inför returmötet nästa vecka.

Annons:

En jämn historia

Luleå Hockey är utan tvekan ett av lagen som har imponerat mest under inledningen på säsongen och baserat på inledningen på 2020 är man fast beslutna om att fortsätta på den trenden. Samtidigt är man ett lag som spelar en organiserad ishockey, med fokus på att inte släppa till för mycket bakåt.

Det har ibland den negativa effekten att spelet blir lite lidande och att man inte skapar fullt så mycket som man har potential att göra. Känslan är att precis detta dilemma kan drabba laget inför torsdagens möte med IK Oskarshamn.

Som vi visat på tidigare i texten är detta IK Oskarshamn på intet sätt ett dåligt lag – åtminstone inte längre och åtminstone inte just nu. Det är ett svårslaget lag som täpper till bakåt, som är betydligt starkare på hemmaplan och som inser att man har en bättre chans till poäng i målsnåla matcher.

Det gör att vi tror på en målsnål historia här – och då är chansen till hemmapoäng faktiskt levande i allra högsta grad.

X (oavgjort) spelas till fina 5,05 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  5,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, torsdag 9/1
TV: 
Stream: 

 

 

 

 

Annons:


Annons: