Speltips inför IK Oskarshamn – Örebro HK 3/3: Orimlig favorit

IK Oskarshamn gäller som underdog inför matchen mot Örebro Hockey i SHL, men vi tror att hemmalaget kan skrälla ordentligt tisdagen den 3 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är alltså dags för ännu en tisdag med fullspäckad omgång i SHL, och för vår del innebär det speltips från inte mindre än tre matcher. Därför har vi också goda förhoppningar om att få se en hel del underhållning.

Just underhållning är kanske inte det första man tänker på när man sett IK Oskarshamn under delar av det här året, men det är i för sig ett lag som ofta spelar målrika matcher. Det läcks lite för mycket bakåt.

Men med det sagt finns det ganska fina trender att bygga vidare på från slutet och framåt. Trots möten med tre topplag kommer IK Oskarshamn til det här mötet med två förlängningar och en uddamålsförlust på slutet. Att man tog matchen borta mot Luleå Hockey, som leder tabellen, till förlängning imponerar såklart en hel del.

För motståndet nu står ett Örebro Hockey som enligt spelbolagen är enorma favoriter på förhand. I vår värld kan det tyckas lite märkligt med tanke på att man inte direkt har varit oslagbara på slutet.
Annons:

Örebro Hockey kan få det tufft

Örebro Hockey har med ett par omgångar kvar av grundserien fortfarande en bra chans att nå en direktplats till SM-kvartsfinalerna, men det finns också uppenbara risker i lagets sätt att spela just nu. Det är fem poäng upp till den där direktplatsen, och vi tror att Örebro Hockey får rikta in sig på slutspelshockey via en åttondelsfinal först och främst.

Just nu står man utan vinst i sina tre senaste matcher och att man dessutom bara gjort ett mål på 180 minuter hockey bådar inte gott inför fortsättningen. Nu har man i för sig tre raka vinster mot IK Oskarshamn under säsongen, men i övrigt finns det få positiva saker att ta fasta på just den här gången.

Spelbolagen är helt överens om att hemmalaget är stor underdog, men vi har en känsla av att man kan skrälla. Därför tänker vi slå på stort och sikta på jackpott.

X (oavgjort) spelas till 4,55 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds: 4,55
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, tisdag 3/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: