Speltips inför Leksands IF – Örebro HK 16/1: Klar favorit

Örebro Hockey har öppnat säsongen synnerligen starkt och hoppas fortsätta på samma bana när man nu möter Leksands IF på bortaplan i SHL.

Annons:

Det är torsdag. Det är SHL. Ni känner såklart till traditionen vid det här laget. Förhoppningsvis ingår det också i mångas torsdagsrutin att läsa speltipsen som vi alltid gräver fram inför kvällens matcher i SHL.

Just den här gången hittar vi totalt två speltips och inte minst i huvudmötet mellan Leksands IF och Örebro Hockey finns det bra spelvärde att sätta tänderna i.

Detta är ett hemmalag som haft det tufft efter återkomsten, men som bara är fyra plusmål ifrån att faktiskt slippa kvalspel. Det är väldigt tight i botten där Linköping, Leksand och IK Oskarshamn kommer att göra upp vad det lider. Men kanske är det inte just mot topplaget Örebro Hockey som poängen måste komma.

Inför det här mötet har bortalaget inte mindre än fyra raka vinster och ett vägvinnande spel som man kunnat visa upp i alla matcher under 2020. Det har varit en fin inledning på det här året för klubben. Nu hoppas man kunna bygga vidare på det och plocka en vinst till.

Annons:

Örebro Hockey håller tempot

Redan tidigt under hösten stod det klart att det här skulle bli en säsong som Örebro Hockey skulle kunna skryta med på ett sätt som man inte har kunnat på ett bra tag. Anledningen var lagets starka inledning, med såväl fint spel som väldigt bra resultat. Man slog snabbt vakt om en direktplats till slutspelet.

Men det finns såklart vissa farhågor om att man inte skulle kunna bibehålla det höga poängtempot och att man skulle tappa sin ställning. Men efter 32 spelade matcher har laget fortfarande häng på serieledarna Luleå Hockey och det är faktiskt inte mer än fyra poäng upp till den åtråvärda förstaplatsen.

Nu har man också ganska god marginal ner till en åttondelsfinalsplats, men att man skulle missa slutspelet helt känns totalt uteslutet. Detta eftersom man nu har hela 21 poäng ner till Brynäs som just nu ligger precis utanför.

Dessutom är formen som vi har kunnat visa på fortsatt god och just Leksands IF är ett av lagen som man bara ska vinna mot. Nu är oddset väldigt fint – men vi väljer ändå att ta det lite säkrare alternativet.

Örebro Hockey draw no bet spelas till 1,71 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Örebro HK draw no bet
Odds:  1,71
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, torsdag 16/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: