Speltips inför Luleå HF – Rögle BK 3/3: Målspel

Det är Rögle BK som gäller som underdog, men med goda chanser att skrälla, borta mot Luleå Hockey i SHL den 3 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

SHL-tisdag har numera blivit ett etablerat begrepp och konstigt vore väl annars med atnke på att et nästan varje vecka spelas fullt med matcher från SHL just denna veckodag. Den här veckan är inget undantag – utan fullt schema står på agendan för kvällen.

Det är också ett par riktiga godbitar till matcher just den här veckan, och med ett slutspel som stundar finns det många lag som ser det som en sista chans att positionera sig.

Man får inte glömma att det i all väsentlighet gäller att få ett bra utgångsläge inför slutspelet genom att sluta på en bättre placering i tabellen. Det ger mer hemmaplansfördel i slutspelet – vilket i praktiken kan vara skillnaden på att gå vidare och åka ut.

Ett möte som sticker ut spelas mellan Rögle BK och Luleå Hockey, två lag som av olika anledningar ska vara väldigt nöjda med sin säsong. Men båda har överträffat förväntningarna – helt klart.
Annons:

En tät historia

Med ett par omgångar kvar att spela av säsongen kan vi konstatera att Rögle BK kommer att spela slutspel – men det återstår att se hur bra man positionerar sig. Just nu är man fyra i tabellen, men en vinst mot Luleå Hockey kan göra att man plötsligt är två.

Luleå Hockey däremot är i princip klar som etta och kommer, vågar vi lova, vinna grundserien. Det gör att man har hemmaplansfördel hela vägen till och med finalen. Det är en viktig faktor.

Hur som helst är det här två lag som har en stark offensiv, men som främst med sin defensiva organisation varit svårslagna. Därför tror vi på en ganska låst historia den här gången.

Under 5 mål (asian handicap) spelas till 1,90 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 5 mål (asian handicap)
Odds: 1,90
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, tisdag 3/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: