Speltips inför Luleå – Växjö Lakers 30/1: Begynnande form

Luleå HF är serieledare i SHL, men står nu inför en tuff motståndare när Växjö Lakers gästar på torsdagen.

Annons:

Det är åter torsdag och den som har koll på sin svenska ishockey vet att det alltid innebär full omgång i SHL. Den här veckan spelas en rad intressanta matcher, men ur ett spelperspektiv har vi snarare valt att gå lite utanför de ordinarie toppmatcherna för att hitta bättre spelvärde.

Dessutom har vi ganska höga förväntningar rent spelmässigt på exempelvis mötet uppe i norrländska Luleå, där hemmalaget Luleå HF tar sig an ett Växjö Lakers med begynnande form. Det här bortalaget har vaknat till liv på allvar.

Det märker man inte minst när man studerar resultatraden på slutet, med tre raka vinster, varav två på bortaplan. Nu har det i för sig krävts övertid mot såväl Färjestad som Linköping, men att man har lite mer stolpe in just nu är givet för Växjö Lakers.

Dessutom har man en god trend vad gäller gjorda mål, och är det någonting vi vet med ishockey är det att momentum är en stark faktor. Det lag som är i form för närvarande har ofta en stor fördel. Då tenderar också puckarna att trilla in framåt.

Annons:

Luleå är serieledare Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål
Odds:  1,98
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, torsdag 30/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: