Speltips inför Malmö Redhawks – Leksand 3/3: Klasskillnad

Malmö Redhawks måste gälla som favorit inför matchen mot jumbon Leksands IF på hemmaplan i SHL tisdagen den 3 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

SHL-tisdag står på schemat och ett möte som sticker ut spelas nere i den skånska huvudstaden Malmö, där Malmö Arena är värd för mötet mellan Redhawks och Leksands IF.

Om vi direkt ska gå in på ett mer individuellt plan har det funnits en del övrigt att önska, inte minst från Malmö Redhawks. Det här har inte varit en säsong där flera spelare stuckit ut – vilket nog är skillnaden och förklaringen till att man ändå inte lyckats etablera sig högre upp i tabellen.

Oscar Alsenfelt är och förblir en målvakt av hög klass i SHL, och den här säsongen har inte varit något undantag. Som det är nu ligger han tvåa i den totala tabellen för målvakter.

Leksands IF däremot har inga som helst spelare som sticker ut på individuella listor, och det är bara en av anledningarna till att man alltså legat i botten under nästan hela året.
Annons:

Malmö Redhawks är bättre

Inför matchen kan man säga att Malmö Redhawks haft en trend som varit lite upp och ner. Om vi ser till tabellen har man haft en säsong som varit ganska bra, men man kan samtidigt göra den ännu bättre med en stark avslutning av grundserien. Det är alltså inte mer än två vinster upp till en direktplats till kvartsfinalen.

Det går att jämföra med Leksands IF som är fast nerkörda i botten och som med stor sannolikhet inte kommer att ändra mycket på det under slutet av grundserien.

Leksands IF har redan nu siktat in sig på att spela kvalserien i ett försök att nå nytt kontrakt, men för att det ska gå krävs en uppryckning formmässigt på slutet. just nu kan vi inte riktigt se att det sker.

Malmö Redhawks vinner (ordinarie tid) spelas till 1,70 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Malmö Redhawks vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,70
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, tisdag 3/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: