Speltips inför Örebro HK – Leksand 10/3: Klasskillnad

Leksands IF är klar underdog inför tisdagens bortamatch mot Örebro Hockey i SHL, tisdagskvällen den 10 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Med två omgångar kvar att spela av SHL:s grundserie har nästan alla lag någonting att spela för, men så är inte fallet för Leksand. Det är klart sedan flera veckor tillbaka att man kommer behöva kvala för att säkra nytt kontrakt.

Det säger sig själv att det inte är världens enklaste sak att motivera sig de sista veckorna när hoppet redan är ute, men Leksand har ändå kunnat göra det hyfsat och har ett par matcher som ändå sticker ut från slutet. Att man slog IK Oskarshamn med 3-0 visar också att man har förmågan att vinna täta matcher mot lag som hör till bottenskiktet.

Det kommer att vara ett tufft kvalspel som väntar för Leksands IF, och med tanke på upplägget i hockeyallsvenskan är den matchen ett bra tag bort. Därför behöver man inte heller toppa formen redan här och nu.

Allt det här vi sagt ligger snarare till grund för en match där Leksands IF inte riktigt går för fullt, och definitivt en match där man måste gälla som underdog.
Annons:

Örebro HK vinner i SHL

Örebro HK var under stora delar av hösten lite av säsongens utropstecken, och stod för flera imponerande insatser som gjorde att laget cementerade sin plats i toppskiktet. Efter det har prestationerna dalat en aning och man har tappat mark avseende tabellplacering också.

Med det sagt har Örebro HK gjort en på det hela taget väldigt bra säsong och att man nu ska spela slutspel är en ordentlig fjäder i hatten. Tyvärr för deras del blir det omvägen via åttondelsfinal, men för en klubb som Örebro HK är det ett bra steg.

Här litar vi blint på att Örebro HK gärna toppar formen inför det som komma skall, och inför sin egen hemmapublik bara kör över Leksands IF som man bör och ska göra.

Örebro HK att vinna spelas till 1,55 gånger såsen hos Unibet. Då är det under ordinarie tid vi pratar om.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Örebro HK vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,55
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, tisdag 10/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: