Speltips inför Rögle BK – Frölunda HC 15/2: Huvudmatch i SHL

Lördagar och ishockey från SHL är en tradition som är djupt förankrad i den svenska folksjälen, och visst är det många som bänkar sig vid 15:15 för att se veckans huvudmatch från SHL? Då sänds det nämligen en match på TV4 så att hela befolkningen, i stort sett, kan njuta av det.

  Spela över 5 mål (asian handicap) hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Veckans match är det ofta intensiva mötet mellan Rögle BK och Frölunda HC, två lag som har en stark lokal förankring. Att det finns en naturlig rivalitet mellan Göteborg och Skåne vet vi sedan gammalt, och inte minst i dessa möten har det fått ett fint spelrum.

Om vi ser till de senaste säsongernas möten har det ofta varit väldigt jämnt. 2-1 har varit ett gångbart resultat den här säsongen. Det har faktiskt varit slutresultat, till Rögles favör, tre gånger om. Det säger en del om hur jämnt det är när det på pappret sämre laget kan vinna, med uddamålet, tre gånger om.

Just den här gången har vi lita andra funderingar inför matchen, men förväntningarna är som vanligt uppskruvade när dessa båda klassikerlag gör upp. Det finns all anledning att ratta in kanalen för den här matchen.

Annons:

Naturligt med överspelet

Rögle BK tar sig an göteborgarna med en positiv trend i ryggen, och har faktiskt vunnit sina tre senaste matcher. Vad som är än mer imponerande är att man nu står på 14 gjorda mål framåt sista veckan och att allting egentligen fortsätter att peka åt rätt riktning igen.

Som bekant öppnade skåningarna säsongen urstarkt, men slog av på takten och tappade mark framåt jul. Men nu kanske man kan vara på väg tillbaka. Att man toppar formen inför ett slutspel är obehagligt bra tajming och gör att man framstår som en liten outsider inför slutspelet.

Frölunda är alltid med som en kandidat, och som nyblivna CHL-mästare finns det bra med go i laget igen. Senast vann man med 5-3 mot Örebro Hockey och räddade därför den baksmälla som annars fanns i riskzonen. Nu tror vi att man fortsätter att ösa på nere i Ängelholm.

Över 5 mål (asian handicap) spelas till fantastiskt höga 1,98 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål (asian handicap)
Odds: 1,98
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:15, lördag 15/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: