Speltips inför Rögle BK – IK Oskarshamn 1/2: Tidig match i SHL

Vi rekar med odds, speltips och allt du behöver veta inför lördagens möte mellan Rögle BK och IK Oskarshamn i SHL.

Annons:

I den tidiga matchen från SHL ska vi se om Rögle BK kan studsa tillbaka och ta en viktig vinst hemma mot IK Oskarshamn. Enligt spelbolagen vore allt annat en stor skräll, men i våra ögon har man hamnat lite snett på det om man håller bortalaget som så stor underdog.

Det blev i för sig en förlust senast, men trenden sista veckorna är försiktigt positiv för bottenlaget IK Oskarshamn. Man läcker som ett såll bakåt, och man förlorar för många matcher lite för enkelt, men när man prickar rätt i sina prestationer gör man faktiskt starka matcher. Som när man slog Frölunda med flera måls marginal för någon vecka sedan.

Rögle BK däremot har en trend som går rakt neråt och då i ett lite längre perspektiv. Nu känner skåningarna förmodligen pressen växa. Den där givna slutspelsplatsen är inte lika given just nu.

Annons:

Ett fantastiskt slagläge

Under stora delar av säsongsinledningen var känslan att Rögle BK varit någonting riktigt stort på spåren, och i våra tankar flög man rent av upp som en outsider till att gå hela vägen till en final. Det här är som bekant inte seriens allra mest meriterade slutspelslag i ett historiskt perspektiv, men man hade fått så många bitar att falla på plats tidigt.

Men på slutet har det där rätat ut sig och känslan är snarare att man är lite snett på en del saker efter nyår. Rögle BK har i grunden en spännande spelartrupp, med en fin organisation och ett bra spelsätt. Men med det sagt är det här på intet sätt ett självspelande piano.

Efter sin svaga trend på slutet har man halkat ner från direktplatserna till slutspelet, och ser nu ut att behöva åttondelsfinal för att ens kunna nå kvartsfinalerna. Det är en missräkning sett till hur säsongen började.

Därför tycker vi att IK Oskarshamn har en god chans att ställa till det här. 4,50 gånger såsen på att gästerna vinner (pengarna tillbaka vid kryss) är helt enkelt för bra för att inte smälla till på. Finns hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  IK Oskarshamn draw no bet
Odds: 4,50
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:15, lördag 1/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: