9 mars 2019 brynäs rögle speltips shl

Speltips Rögle – Brynäs 12/11: Formtopp

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Rögle BK har kunnat bygga vidare på den starka fjolårssäsongen och möter nu Brynäs på hemmaplan i SHL torsdagen den 12 november 2020.

  Rygga vårt speltips hos 888sport!
Annons. Nya kunder hos 888sport. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det ska redan nu betonas att den här säsongen är lite svårtolkad eftersom det har varit olika antal matcher som har hunnit spelats för olika lag, och att coronasituationen i vissa spelartrupper gjort att man varit tvungna att skjuta upp matcher och invänta tillfrisknande spelare.

Det har varit allra värst i lag som Linköping och Djurgården, som så här sent på säsongen bara är nio matcher in, att jämföra med Frölunda. Färjestad och en rad andra klubbar som redan nu är uppe på 14 spelade matcher.

Det har också blivit ett par färre matcher för Brynäs (10) och Rögle BK (12) något som gör det aningen svårare att bedöma hur deras säsongsinledningar har varit i förhållande till övriga lag.

Rögle BK ser dock ut att bygga vidare på det som redan förra året såg så lovande ut, och som gav en efterlängtad slutspelsplats. Nu fick man aldrig möjligheten att visa vad man går för i ett slutspel, men den möjligheten kommer förhoppningsvis den här säsongen.

På senare tid har man visat mycket god form och att man har 28 poäng på bara 12 spelade matcher ger ett mycket mäktigt poängsnitt redan nu. Det här är i mina ögon det bästa laget i SHL just nu.

Brynäs räcker inte till

En snabb okulär besiktning av tabellen i SHL kan snabbt ge intrycket av att Brynäs ligger ganska illa till och att det klassiska laget är på väg mot en ny säsong på den nedre halvan. Men poängsnittet är faktiskt inte fullt så illa och att man står på 12 inspelade poäng på 10 matcher ger bra förutsättningar.

Ponera att man skulle vinna en eller två matcher kommande matcher, då är man plötsligt uppe på en slutspelsplats med nuvarande poängskörd.

Det faktum att tabellen haltar är besvärande och gör det svårt att jämföra lagen. Men just inför det här mötet behöver det inte spela någon större roll. Här känner jag mig ursäker på att Rögle BK är för bra för att Brynäs ska kunna stå emot.

Rögle BK vinner (inklusive övertid) spelas till 1,50 gånger såsen hos 888sport. Då är det inklusive övertid som gäller.

Jämför odds: