9 mars 2019 brynäs rögle speltips shl

Speltips Rögle – Frölunda 28/12: Seriefinal i SHL

Rögle BK och Frölunda är lagen som har imponerat mest under säsongsinledningen i SHL. Nu möts lagen i en seriefinal den 28 december 2020.

Rögle BK - Frölunda

SHL
Spela här!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det är kanske aningen för tidigt att skryta med ”vad var det jag sa” men att Rögle BK skulle ha en så stark inledning på säsongen kommer minsann inte som en överraskning för mig. Det fanns tydliga tendenser redan förra säsongen som varnade hela den svenska hockeyeliten om att Rögle BK är på gång.

Det är uppenbart att Rögle BK är en klubb, ett lag och en organisation som har hittat ett nytt, bättre recept på hur man ska ta sig an hockeyverksamheten på sistone. De senaste åren har Mr Abbott varit viktig för att lägga en helt ny grund för hur Rögle BK bedriver sin verksamhet – och det är nu man skördar frukterna av det långsiktiga arbetet.

Det går också att se hur Rögle BK numera dominerar i regionen och att man, samtidigt som konkurrenten Helsingborgs IF i fotbollens värld tappar och ramlar ner i Superettan, tar steg i helt rätt riktning hela tiden. Man vinner marknadsandelar både regionalt, lokalt och såklart nationellt.

På ett sportsligt plan har man också hittat rätt och jag tror att Rögle BK är ett lag som, med sin lite säregna stil, kommer att vara i toppen för att stanna.

Känslan är också att Rögle BK den här säsongen har ett urstarkt lag ute på isen. Det visar inte minst tabellen, som man toppar, och som man inte minst har klart bäst poängsnitt i. Nu möter man ett Frölunda som man två gånger om den här säsongen spelat extremt jämna matcher mot.

Frölunda går alltid att lita på

Vad som har kantat hela 2010-talet i svensk ishockey är att många stora giganter haft svårt att behålla sin plats som ledande inom svensk hockey. Det beror på en rad olika saker och att uppstickare som Rögle BK gör det bra har ställt för tuffa krav på utveckling för många av de största klubbarna.

Men en klubb som hela tiden har kunnat återuppfinna sig själva och göra det bra är Frölunda, som är ett givet slutspelslag, som vinner Champions Hockey League fler gånger än vad jag byter kalsonger, och som konsekvent utmanar om en SM-titel, om än som outsider.

I år är man med som klar tvåa i tabellen, men också klart bakom Rögle BK.

På slutet är formen aningen sämre i Frölunda och det tycker jag talar för Rögle BK här. Skåningarna är som bekant urstarka hemma.

Rögle BK vinner (inklusive övertid) spelas till 1,70 gånger såsen hos bet365.

Speltips:

Speltips: Rögle BK vinner (inklusive övertid)
Odds: 1,70
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:00, måndag 28 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: