18 april 2019 färjestad djurgården speltips shl

Speltips Skellefteå – Färjestad 15/10: För stor favorit

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Färjestad BK har haft en horribel inledning på säsongen, men har nu två raka vinster och hoppas köra över Skellefteå AIK den 15 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Om vi frågar spelbolagen råder det ingen tvekan om vilket lag som gäller som favoriter inför torsdagens match mellan två klassiskas lag i form av Skellefteå AIK och Färjestad BK.

Om det är hemmaplansfördelen som gör det, eller om man helt enkelt har stirrat sig blind på tabellen, låter jag vara osagt. Men det känns inte helt rimligt att det raka spelet inte ens ger dubbelt upp på hemmalaget här.

Visst, Skellefteå AIK har två raka vinster mot Färjestad BK i dessa sammanhang, men det är matcher som har åtta respektive tio månader på nacken. Det känns inte som någonting som räcker för att motivera ett sådant odds.

Det räcker inte heller att titta på tabellen, med tanke på att trenden snarare talar för att Färjestad BK kan vara på väg igång med lagbygget nu.

På pappret har man en väldigt trevlig trupp, och inte minst i offensiven ska det finnas spelare som ska kunna göra det här till en ganska rolig säsong. Nu menar vissa på att vi måste sudda bort stämpeln som topplag från Färjestad BK, och det kanske man kan köpa, men att man ska husera så tydligt i botten köper jag inte heller.

Färjestad BK är på gång

Nu senast vann Färjestad BK en tung match borta mot HV71 efter förlängning, och detta bara två dagar efter att man vunnit hemma mot ett annat bottenlag, Linköpings HC. Nu må det här vara två segrar man tagit mot bottenlag – men snacka om meriterande att ha med sig dessa till matchen uppe i Norrland.

Man ska också förtydliga att Färjestad BK underpresterar en aning i förhållande till truppens styrka. Sju poäng hittills är inte särskilt imponerande, men i en haltande tabell kan det gå snabbt att klättra om alla bitar faller på plats.

Skellefteå AIK har haft en ganska bra start på säsongen, men blandar och ger en aning. Det tycker jag ytterligare motiverar varför oddset är lite väl högt på en hemmavinst.

Färjestad BK +1 (asian) spelas till 1,96 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Färjestad BK +1 (asian)
Odds: 1,96
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00, torsdag 15 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: