16 mars 2018 AIK Oskarshamn speltips slutspelsserien Hockeyallsvenskan

Speltips inför Yunost Minsk – Shakter Soligorsk 3/4: Avgörandet i hockeyfinalen

Vitryssland är inne i sin avgörande fas av hockeysäsongen där finalen mellan Yunost Minsk och Shakter Soligorsk kan gå i mål fredagen den 3 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Den svenska hockeysäsongen slängde man i papperskorgen redan innan det var dags för slutspelet, men på andra håll och kanter runt om i Europa har man valt att tänka annorlunda. Eller åtminstone i den vitryska ligan.

Där var man framme vid finalen och det fanns ingen anledning att styra om hur man tänkte med säsongen. Shakter Soligorsk och Yunost Minsk möter varandra i ett möte som spelas över sju matcher, där det nu står 3-1 i matcher till Yunost Minsk.

Efter att ha inlett matchserien med att vinna en och förlora en av två hemmamatcher har man nu två raka vinster på bortaplan. Yunost Minsk reste sig alltså precis när det behövdes, och har nu lagt upp pucken för att avgöra det här kalaset redan efter fem spelade matcher.

Därför är det avgörandets stund som nu kan vara kommen, någonting som naturligtvis sätter stor press på bortalaget Shakter Soligorsk. Här måste man vinna för att inte slänga in handduken.
Annons:

Shakter Soligorsk stretar emot

Shakter Soligorsk öppnade finalen med att förlora hela 5-1 på bortaplan mot Yunost Minsk, men reste sig i matchen efter och vann med 2-3 på bortaplan. Det tredje mötet, det första på hemmaplan, gick till förlängning där Shakter Soligorsk alltså förlorade trots hemmaplansfördel. Det är förklaringen till att man nu sitter i en så tuff situation.

Men det här är två lag som har en otroligt fin offensiv – och som har kapaciteten att verkligen stänga ner matcher när det behövs. Det såg vi inte minst i semifinalen mot HK Neman Grodno där Shakter Soligorsk höll nollan i två av de tre sista matcherna. Det är ingen slump.

Shakter Soligorsk gäller som underdog eftersom man bevisligen haft svårt att få ordning på sitt spel i mötena med Yunost Minsk, men vi kan inte tänka oss att Shakter Soligorsk är ett lag som ger upp nu. Man kommer att kriga hela vägen in i mål här.

Yunost Minsk är urstarka hemma, men här tror vi att matchen blir tät och att inget av lagen tänker skänka någonting till motståndarna i onödan.

Under 4,5 mål spelas till 1,86 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 4,5 mål
Odds: 1,86
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:30, fredag 3/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: