2019 speltips odds betting sverige tre kronor ishockey vm

Speltips Ryssland – Sverige 31/12: Nyårskaramell i JVM

JVM 2021 fortsätter med den sista matchen innan årsskiftet när Ryssland spelar mot Sverige. Kan Juniorkronorna ta en tung vinst den 31 december 2020?

Matcher på nyårsafton? Ja, minsann. Det är precis vad som gäller när gruppspelet i JVM 2021 närmar sig sitt slut. Det här är alltså en turnering som inleds 2020, men som kommer att fortlöpa över årsskiftet och inpå året därpå, 2021, precis som alla andra år.

Men i övrigt kan man inte anklaga den här turneringen för att vara ”precis som alla år” eller precis likadan som den brukar vara. Med rigorösa säkerhetsföreskrifter har man valt att stänga ner turneringen för allmänheten och helt isolera alla spelare, ledare och funktionärer som ska vara verksamma kring turneringen.

För svensk del är det säkerligen någonting speciellt att vänja sig vid, men det gäller egentligen för merparten av spelarna från alla möjliga länder. Det man kan ha med sig är att det inte direkt är en fördel eller nackdel för ett specifikt lag, utan någonting alla får leva med.

Efter två spelade matcher kan man konstatera att Sverige gör vad man ska och håller sviten utan förluster i gruppspelet vid liv. Där är Sverige och Juniorkronorna nästan alltid urstarka.

7-1 mot Tjeckien i premiären imponerade stort och nu senast vann man bekvämt mot Österrike med 4-0. Det var dock en oroväckande liten vinstmarginal, men det räckte i för sig till tre poäng och jobbet var gjort.

Ryssland är svårbedömda

Det är inte direkt första gången som Ryssland är svårbedömda och med den första sviten av matcher i JVM 2021 i ryggen kan vi inte riktigt bedöma vad det är som gäller med den här upplagan av Rysslands landslag.

I grunden är det här dock ett väldigt starkt lag, som man visade i premiären då USA blev enkla och man vann med klara 5-3. Men därefter förlorade ryssarna mot Tjeckien, samma tjecker som Sverige alltså slog med 7-1.

Juniorhockey är dock som det är och det kan svänga betänkligt mellan matcherna. Det är viktigt att ha med sig.

Under 5,5 mål spelas nu till 1,95 gånger såsen hos Betsafe.

Speltips:

Speltips: Under 5,5 mål
Odds: 1,95
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 03:30, torsdag 31 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: