Premier League är tillbaka – här är de bästa bonusarna!

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidorna.

Premier League – vi spelfantasters favorit – är tillbaka och då kan det sitta på sin plats att boosta upp sin spelkassa med en fräsch oddsbonus. Vi delar med oss av fem olika förslag!

1. Casumo: Spela för 100 kr – få 300 kr free bet

Marknadens kanske hetaste bonus just nu är den Casumo erbjuder. Det räcker med att du spelar för en hundralapp för att få ett free bet värt 300 kronor – och vinsterna betalas ut utan omsättningskrav. Extra passande inför en fullspäckad premiäromgång!

  Hämta din bonus!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

2. No Account Bet: 100 kronor omsättningsfritt

Blixtsnabb betting, lika snabba uttag och en omsättningsfri välkomstbonus om 100 kronor. Detta får du ta del av hos No Account Bet som ny kund via oss på Spelbloggare – och du behöver bara registrera dig via bankidentifiering.

  hämta din bonus!
Annons. Nya kunder hos No Account Bet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

3. Tipwin: 100% – 1 000 kronor

Tipwin är en kvalitativ uppstickare – ett av de nyare spelbolagen på den svenska marknaden. De har en stabil produkt, höga odds och inte minst en av marknadens största oddsbonusar: dubbla din insättning med en tusenlapp extra!

  Hämta din bonus!
Annons. Nya kunder hos Tipwin . Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

4. Bet365: Upp till 1 250 kr i spelkrediter

Världens största spelbolag – ett som vi också är oerhört förtjusta i – har ett massivt spelutbud både på fotboll i allmänhet och Premier League i synnerhet, liksom annan sport. Missa inte deras fina välkomsterbjudande!

  Hämta din bonus!
✅ Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

5. Unibet: 100 kr freebet

Genom att sätta in en hundring hos Unibet, får du ett freebet på 100 kronor – där eventuella vinster är helt omsättningsfria och kan tas ut direkt. Sådana bonusar älskar vi på Spelbloggare, och vi vet att det är likadant hos er läsare!

  hämta din bonus!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Ute efter oddsbonusar?

  Kika in vår lista med bonuserbjudanden!

 

Annonser.

Regler och villkor tillämpas.