15 februari 2019 Augsburg Bayern München Speltips

Speltips Augsburg – FC Köln 7/6: Desperation

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är ångest på tapeten när Augsburg spelar hemma mot FC Köln i Bundesliga, ett möte som går av stapeln söndagen den 7 juni 2020.

  Rygga speltipset till bästa odds hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Streama Bundesliga utan kostnad hos Unibet: Få, via oss, 600 kronor att spela för med en hundralapp insatt. Regler & villkor tillämpas.

Det är ångest på tapeten när Augsburg spelar hemma mot FC Köln i Bundesliga, ett möte som går av stapeln söndagen den 7 juni 2020.

Bundesliga har verkligen bjudit på en rivstart nu sedan man valde att köra igång fotbollen igen, och de tomma läktarna sätter sin prägel på matcherna. Det finns flera trender värda att prata om, där inte minst hemmaplansfördelens tappande i kraft är en återkommande sak att lägga vikt vid.

För ett lag som Augsburg, som nu ser ut att trassla in sig i bottenstriden på ett helt onödigt sätt, spelar det extra stor roll. I deras fall vore det verkligen bra att fortsätta vara starka på hemmaplan. Det är där Augsburg och andra bottenlag hade kunnat hämta lite extra kraft.

Nu kan vi också konstatera att Augsburg inte har förlorat på sex raka hemmamatcher mot FC Köln, men frågan är om den statistiken tappar lite i relevans under rådande omständigheter? Det kan man nog tänka sig att den gör.

1-1 har annars varit ett gångbart resultat, liksom 0-0, när dessa båda lag spelat mot varandra sista åren. I höstas blev det mycket riktigt 1-1 när man spelade mot varandra i Köln.

FC Köln står utan vinst

Det är lite svårt att ha koll på, men faktum är att det redan har spelats totalt fyra matcher var per lag sedan omstarten av Bundesliga. Det tar ett par veckor och vips har det känts som att säsongen varit igång hur länge som helst.

Det gör att det numera borde vara så att alla lag är igång, och med det sagt oroar det såklart att Augsburg nu sett sämre ut igen. 0-0 hemma mot Paderborn var en besvikelse, och senast föll man med 2-0 borta mot Hertha Berlin. Tunga resultat.

FC Köln däremot har inga vinster hittills, och kryssade bara hemma mot bottenlagen Mainz och Fortuna Düsseldorf precis i början. Efter det har laget två raka förluster. Det som man däremot kan belysa är att man gjort sju mål på fyra matcher sedan omstarten. Att man har släppt in elva kanske man mindre gärna fokuserar på.

Ser vi till tabellen behöver båda lagen ta en vinst här. FC Köln kommer då distansera sig tillräckligt för att i princip räkna in nytt kontrakt. Augsburg kan med en vinst nästan, och då säger vi verkligen bara nästan, göra samma sak. Oerhört viktigt alltså.

Över 2,5 mål spelas till 1,75 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,75
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:00, söndag 7/6
TV: 
Stream: