Speltips Dynamo Dresden – Greuther Fürth 9/6: Tätt direkt

Simon Pålsson Publicerat: 9 June 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Dynamo Dresden må vara jumbo, men med två matcher i handen kan man ändå vända på det. Den 10 juni 2020 möter man Greuther Fürth.

  Rygga speltips hos Unibet – till bästa möjliga odds!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det finns all anledning att ratta in tisdagens enda tyska ligamöte mellan Greuther Fürth och Dynamo Dresden i den tyska andraligan 2.Bundesliga.

Här kan vi konstatera att matchen är av yttersta betydelse för egentligen ett av lagen, hemmalaget. Greuther Fürth har en del att spela för, men det går inte att jämföra med hur det är för Dynamo Dresden i det här läget.

Greuther Fürth har i princip redan säkrat ett nytt kontrakt och med hela åtta poäng ner till nedflyttningshotade platser ska man inte kunna trassla till det här under avslutningen. Det ska extremt mycket till för att man ska hamna i en situation som man inte kan hantera hela vägen in.

Det ska sägas att Greuther Fürth är ett av få lag på den nedre halvan med positiv målskillnad, och på det hela taget är man inte ett lag som nödvändigtvis ska ligga här nere. Att man förlorat elva matcher tyder dock på att man har lite kvar att jobba på.

Greuther Fürth imponerar inte

En viktig sak att ha med sig är att Greuther Fürth har spelat fyra matcher sedan omstarten av 2. Bundesliga, och så här långt har man alltså inte tagit en enda vinst. Det är vad vi kallar en svag omstart, och det inte mycket som talar för att man ska vända på det.

Motivationen i Greuther Fürth är nog inte den allra bästa, just eftersom man har haft en så skakig säsong på slutet. Det är ett tecken på att man redan räknat in det nya kontraktet. Förmodligen med all rätt.

Dynamo Dresden hade vissa coronafall i laget och missade två omgångar i början, men har nu på slutet kommit igång. Efter två förluster vann man senast, på bortaplan, och har nu lite vind i sin segel.

Det är i skrivande stund tre poäng upp till en kvalplats. Är det inte läge att ta dessa poäng här? Dynamo Dresden draw no bet spelas till 2,17 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Dynamo Dresden draw no bet
Odds: 2,17
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:30, tisdag 9/6
TV: 
Stream: