Speltips Tottenham Arsenal 12 juli 2020

Speltips inför Arsenal – West Ham 7/3: Derbydags!

Lördagens huvudmatch från 16:00-menyn i Premier League, som därmed TV-sänds, spelas mellan Arsenal och West Ham United – ett Londonderby där viktiga poäng står på spel. Räkna med en tuff batalj…

  Spela West Ham +1,25 mål (asian) till oddset 1,77!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Europa League-äventyret är över sedan fiaskot mot Olympiakos och kvar att spela för är FA-cuptiteln, där man är kvartsfinalklara efter undanvärjningen av Portsmouth, och en väg ut i Europa via Premier League. Uppförsbacke råder dock – placerade som tia och med fem pinnar till femteplatsen.

Formkurvan pekar förvisso uppåt, EL-dubbelmötet undantaget, och enbart en enda av de 12 senaste matcherna under ordinarie speltid har förlorats. Alldeles för många oavgjorda matcher för att på allvar lyfta, men fler vunna på senare tid.

West Ham United svävar i gränslandet mellan överlevnad och nedflyttning – två platser ovanför det röda tabellområdet, men bara med målskillnaden som håller dem ovanför detsamma.

Segern över Southampton förra veckan satt därför extra bra, livsviktiga poäng i ett bottenmöte. 3-1 slutade det på London Stadium och förhoppningen är att det ska ge ett uppsving till den närmsta framtiden, denna match inkluderad.

Jack Wilshere, Tomas Soucek, Andriy Yarmolenko samt Ryan Fredericks är skadelistade för bortalage. Och Arsenal? Calum Chambers, Kieran Tierney, Cédric Soares, Lucas Torreira och Sead Kolasinac out.

Annons:

West Ham kan leverera

Man ska inte höja upp West Ham bara för att de vunnit ett bottenmöte mot Southampton, men det har faktiskt inte sett fy skam sedan en tid tillbaka och de har förmått att stå upp hyfsat mot de tyngre pjäserna.

Som innan dess; uddamålsförlust mot Liverpool och 0-2 mot Manchester City.

Heller ska Arsenal inte överskattas för deras historia. Vinner alldeles för sällan. Ännu mer sällan med större siffror. Rentav överskattade? De är trots allt bara tia i tabellen. Ett makabert fiasko – spelarmaterialet är inget att hurra över, särskilt för en klubb som vill utmana de största och spela europeisk fotboll.

Derby, ett West Ham komna från en moralstärkande vinst och som kommer kämpa stenhårt för poängen. Skrällbud?

Gästerna spelar med +1,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de förlorar med uddamålet – till 1,77x hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos william Hill – Få upp till 1 000 kr bonusspel!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: West Ham United +1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,77
Bolag: William Hill
Spelstopp: 16:00, lördag 7/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: