Speltips inför Astralis – mousesports 9/4: CS:GO igen

Det danska laget Astralis har tagit fina steg sista året och nu gäller man som knapp favorit i mötet med mousesports i ESL Pro League den 9 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det kan inte bli någonting annat än urjämnt när det är dags för torsdagens viktiga möte i ESL Pro League mellan Astralis och mousesports, där en topplacering i den här säsongens upplaga går av stapeln.

Nu är vi framme vid den andra gruppspelsfasen, som också fungerar som ett slags gruppspel och dit totalt sex lag har tagit sig. Det var de tre gruppettorna från det första gruppspelet – där Astralis var ett av lagen – samt tre ytterligare som halvkvalade sig vidare.

I potten ligger dryga miljonen i prispengar till vinnaren, och för varje placering man slutar högre i tabellen är det större pengar vi har att göra med. I dessa kristider för hela världen är det såklart vettigt att på bästa sätt försöka utnyttja ESL Pro League till att finansiera verksamheten.

Astralis har hur som helst varit ett dominant lag på topp 30 i världen under lång tid och har varit på den placeringen i över fyra år. Danskarna är helt enkelt att räkna med – och nu är man rankade tvåa i världen med hugg på Natus Vincere som leder.
Annons:

En tät historia

I skrivande stund återstår det två matcher för Astralis i den här turneringen eller det här ligaspelet, och det är matchen mot OG (som man ska vinna) under onsdagen och sedan torsdagens tuffare möte med mousesports.

Just nu är det mousesports som toppar tabellen med nio poäng och skulle man ta en vinst även i onsdagens tuffa möte med Fnatic är man i princip redan hemma inför matchen mot Astralis. Den behöver man dock vinna oavsett för att säkra titeln.

Så det är två lag som väldigt gärna vinner. Astralis lär få svårt att hugga titeln, men kommer att vilja sluta så tätt och högt upp som det bara går. Dessutom är det så pass jämnt i toppen av världsrankingen att inget lag vill vika ner sig.

Över 2,5 kartor spelas till 1,85 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 kartor
Odds: 1,85
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 18:25, torsdag 9/4
TV: 
Stream:  Twitch

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: