Astralis

Speltips inför Astralis – Team Vitality 28/4: Klasskillnad

Astralis är förmodligen inte ett lag som gynnas av onlineturneringar, men gäller ändå som favorit inför tisdagens möte med Team Vitality den 28 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Astralis är det danska superlaget som nu etablerat sig som ett av världens bästa CS-lag på den internationella scenen, men som har sett lite skakiga ut under inledningen på denna viktiga onlineturnering.

ESL One Road to Rio är en del av ett treturneringskval inför höstens enda major, som också blir årets enda major sedan Dreamhack har ställts in i sin ursprungliga form. Det gäller att samla bra med rankingpoäng i turneringarna fram till dess – och det här är en av dessa turneringar.

Men det finns också stora prispengar i potten, och för den som vill finansiera sin verksamhet med nya pengar som kommer in är det läge att placera sig bra i turneringarna som ändå spelas.

En av matcherna som sticker ut på tisdagen spelas mellan danska Astralis och Team Vitality, ett lag som man ska gälla som favoriter mot.
Annons:

Team Vitality är sämre

Team Vitality öppnade den här turneringen med att förlora med det svenska laget Ninjas in Pyjamas med 2-1, men vände sedan och vann mot Complexity Gaming i den senaste omgången. Det gör att man har ett hyfsat utgångsläge inför fortsättningen, men mot Astralis gäller man som underdog.

Det är inte konstigt med tanke på att man har tre raka förluster mot laget, och att man dessutom förlorade så sent som för ett par veckor sedan mot danskarna. Detta i ESL Pro League, där den elfte säsongen nyligen har avslutats.

Vi tror inte att Astralis kostar på sig att bomma en map i den här matchen, utan tror snarare att man går stenhårt för att vinna direkt.

2-0 spelas till 2,00 gånger insatsen hos Unibet. Då är det till danskarnas fördel vi tänker.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Astralis 2-0
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:30, tisdag 28/4
TV: 
Stream:  Twitch

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: