Speltips Brentford West Bromwich 26 juni 2020

Speltips inför Brentford – Leeds 11/2: Givet spel inför toppmötet

Toppen möter toppen i engelska The Championship när Brentford och Leeds United drabbar samman om tre tunga poäng på Griffin Park. Här finns det alla anledningar till att ta ställning för den ena sidan.

  Spela Brentford att vinna till oddset 2,52 hos coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Leeds United som tabelltvåa, alltså en av de två som leder direkt till Premier League, och Brentford som femma, playoffområdet, men bara med blott två pinnar som skiljer klubbarna åt. Toppstriden i Championship är onekligen en nagelbitare.

Gällande Leeds såg de länge ut att ha rena promenadgatan till förstadivisionen, men plötsligt har den stora svackan kommit och i seriespelet är nu fyra av deras fem senaste matcher förlorade samt enbart två av de tio senaste vunna. Det från att dessförinnan mer eller mindre ha prenumererat på fullpottare.

Och Brentford? De känner desto mer medvind. De två senaste matcherna har nämligen varit alldeles fenomenala; offensiv islossning modellen extremare. Först – 5-1-krossen av Hull City på resande fot och därefter 3-2-segern över Middlesbrough hemma senast. Verkligen visat upp framfötterna.

På skadefronten står det klart att Nikolaos Karelis, Sergi Canós, Kamohelo Mokotjo samt den svenske försvarsklippan Pontus Jansson missar matchen för Brentford. Extra tråkigt då han kom till klubben från just Leeds till säsongen. Gästerna har Adam Forshaw och Barry Douglas indisponibla.

Annons:

Brentford – solklar favorit

Ett nervkittlande toppmöte. Ett som i viss mån präglas av ångest och då inte minst från Leeds sida. De håller på att slarva bort någonting som såg ut som en solklar uppflyttning till Premier League – och ställs nu direkt inför ett mycket svår match.

Det tål att upprepas; Leeds har förlorat fyra av de fem senaste matcherna i Championship samt enbart vunnit två av de tio senaste. Nu har de också blivit nollade i två matcher efter varandra; 0-1 hemma mot Wigan Athletic samt 0-2 borta mot Nottingham Forest senast.

Vad det är som hänt specifikt är svårt att peka på, men uppenbart är det att Leeds just nu inte står superbra rustade inför den fortsatta toppstriden. Risken är att de snart – kanske redan efter denna 90-minutershistoria – har lämnat topp två-området.

Ja, Brentford är ett vasst fotbollslag. Inget snack om den saken. Tabellfemma och nu med dubbla vinster samt åtta mål framåt på dessa. Har visat upp en fantastisk frejdighet och hemma på Griffin Park, mot ett Leeds United med självförtroendet fullständigt krossat, lär de bara försöka fortsätta i liknande stil.

Givetvis ska det vara rätt klar fördel hemmalaget i afton. Vi spelar därför den raka ettan till 2,52 gånger pengen hos spelbolaget Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – med helt egna oddssättare!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Brentford vinner, rak etta
Odds: 2,52
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:45, tisdag 11/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: