Speltips Bayern München Düsseldorf 30 maj 2020

Speltips inför Bundesliga: Vem vinner assistligan?

Ett riktigt bra speltips inför avslutningen på Bundesliga, som inleds helgen den 16 maj i Tyskland. Vi rekar med odds på vem som vinner assistligan.

  Spela på Bundesliga hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är sannerligen speciella tider inom den tyska fotbollen och till helgen är den äntligen tillbaka. Låt oss hoppas att det här blir ett bra sätt för andra ligor och länder att inspireras av, och titta på, för att lära sig att det minsann går att spela fotboll.

Det återstår nio omgångar av själva säsongen och i tabellen är det som upplagt för en tung strid bland de stora giganterna. Det här var annars en säsong där flera lag slogs om titeln – fler än på flera säsonger. Men nu känns det kanske som att det här ändå är en situation som spelar rutinerade Bayern München i händerna.

Bayern München – 55 poäng
Borussia Dortmund – 51 poäng
RB Leipzig – 50 poäng
Borussia Mönchengladbach – 49 poäng
Bayer Leverkusen – 47 poäng

Men det finns också all anledning att hålla ögonen lite på assistligan. Det är där vi kommer att djupdyka i detta speltips. Så här ser toppen ut just nu.

Thomas Müller – 16 assist
Jadon Sancho – 15 assist
Christopher Nkunku – 12 assist
Achraf Hakimi – 10 assist
Thorgan Hazard – 10 assist

Borussia Dortmund dominerar

Det är såklart svindlande att ett och samma lag, Borussia Dortmund, har totalt tre spelare på topp fem över spelarna som gör flest assist. Det bottnar såklart i att Borussia Dortmund är ett lag som gör många mål, men glöm då inte att Bayern München trots allt gjort allra flest mål.

Borussia Dortmund är ganska beroende av ett antal spelare, och en som fått det stora lyftet under säsongen är Jadon Sancho. Den engelske supertalangen har varit ännu hetare sen i januari, då Erling Braut Haaland anslöt till Borussia Dortmund. Det är två spelare som hittar varandra extremt bra.

Dessutom är det så att Jadon Sancho, enligt uppgifter, funderar på att stanna i Borussia Dortmund trots intresse från Premier League – mestadels för att han och norrmannen klickar så bra. Det säger väl en hel del. Vi kan inte tänka oss annat än att Erling Braut Haaland fortsätter att ösa in mål och därför lär Jadon Sancho fortsätta göra assist.

Jadon Sancho att vinna assistligan spelas till 2,20 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Jadon Sacho vinner assistligan
Odds: 2,20
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:30, 30 juni
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: