Speltips inför Complexity Gaming – Fnatic 6/5: Klasskillnad

ESL One Road to Rio är inne på upploppsrakan av gruppspelet, och Fnatic måste fortsätta vinna mot Complexity Gaming den 6 maj 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Finns det få saker som är lika instabila som världsrankingen i CS-världen, eller vad är det egentligen som sker? Jo, det gäller minsann att hålla fingrarna i styr och inte låta sig påverkas för mycket av den exakta rankingen på det givna tillfället.

Ett par bra resultat hit eller en dålig turnering dit gör att man kan tappa eller vinna ett par placeringar. Fnatic är ett bra exempel, då laget förra veckan låg etta i världen, men nu har ramlat ner som tvåa i världen igen.

Men vad vi kan konstatera är att Fnatic automatiskt gäller som en av favoriterna i ESL One Road to Rio, trots att man öppnat gruppspelet knackigt. Det här är ett rutinerat lag som egentligen gör sig bäst på LAN och som tappar den omedelbara fördelen av sin rutin när man spelar online.

Det förklarar nog resultatraden med tre förluster och två vinster hittills, men med två matcher kvar att spela har man chansen att gå vidare ändå. Men då behöver man förmodligen vinna båda matcherna. Väl i slutspelet kan allting hända – det har vi sett många gånger förut.
Annons:

Fnatic är ett bättre lag

ESL One Road to Rio spelas regionalt och här är det fokus på Europa. Där har sexton lag delats in i två grupper, med totalt åtta lag i varje. Det gör i sin tur att det är fyra lag från varje grupp som får spela vidare efter slutspelet.

Complexity Gaming ser ut att få svårt att gå vidare och man ligger nu klart sist i gruppen efter att ha förlorat fyra av fem matcher – dessutom med väldigt stor marginal. Formen är inte där, och på det hela taget är man ett klart sämre lag än många av motståndarna.

Nu har man hemmaplansfördel mot Fnatic, men det bör inte räcka mot svensklaget som har en tendens att resa sig i matcher som man måste vinna. Det här är sannerligen en sådan match.

Fnatic -1,5 spelas till 2,10 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Fnatic -1,5
Odds: 2,10
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:30, onsdag 6/5
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: