13 oktober 2018 Irland Danmark Speltips

Speltips inför Danmark – Island 11/1: Tungviktsmöte i handbolls-EM

Danmark har ett minst sagt starkt lag och kliver in som favoriter till att vinna hela handbolls-EM. Nu väntar premiär mot Island.

Annons:

Handbolls-EM har varit igång sedan i torsdags och när det nu är dags för helg innebär det också att vi kan följa matcher under hela dagen. Det är precis så som ett mästerskap ska spelas och nu kan ingen stoppa oss från att suga i oss underhållning hela dagen.

På lördagskvällen spelas det första riktigt heta mötet i handbolls-EM när Danmark tar sig an Island. Det är en match som spelas på neutral mark, är det sagt, men med tanke på att det är Malmö Arena som står värd för matchen kan man inte direkt kalla det neutral mark.

Danmark kommer att ha ett sanslöst stöd rakt igenom hela mästerskapet. Visst, det är en bit upp till Stockholm där finalomgången kommer att spelas, men när det bara är en bro och 20 minuters resa från den danska huvudstaden blir det ett ofantligt starkt stöd. Det kan vi lova.

Naturligtvis är det en stor fördel för Danmark inför den här matchen. Frågan är hur islänningarna kommer att hantera det? Klart är i alla fall att danskarna kliver ut i matchen med en väldig energi inledningsvis. Orkar Island verkligen stå emot?

Annons:

Mikkel Hansen är dominant

Som bekant är det en viss dansk, Mikkel Hansen, som ofta anses som världens bästa spelare. Hans säsong hittills pekar inte i någon annan riktning utan han lär ta en viktig roll redan i den första matchen mot Island.

Faktum är att Danmark är det landslag som spelbolagen håller som favorit inför den här turneringen. Ofta vet vi att spelbolagen är helt rätt ute i sin värdering. Det gör att danskarna kliver in med viss press.

Island är traditionellt ett starkt handbollslandslag, men har dippat lite på slutet efter att ett par tongivande spelare lagt av. Det har inte varit helt enkelt att ersätta dessa då återväxten inte är lika bra som tidigare. Med det sagt är det ett fullgott landslag som kommer att slåss för att gå vidare till andra gruppspelsrundan.

Här tar vi för givet att Danmark slår an tonen direkt. Danmark -2,5 (första halvlek) spelas till fina 1,77 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Danmark -2,5 (första halvlek)
Odds:  1,77
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:15, lördag 11/1
TV: 
Stream: