Speltips inför ENCE – Apeks 30/4: Klasskillnad i Elisa Invitational

Elisa Invitational inleds på ett intensivt sätt torsdagen den 30 april 2020, och ENCE och Apeks möts i det som kan bli ett avgörande möte.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Elisa Invitational är en synnerligen speciell turnering som kommer att avgöras under en intensiv dag, och där det gäller att placera sig om ett av de två bästa lagen för att ta sig vidare från turneringen.

För i grunden är Elisa Invitational i stort sett bara ett kvalspel, och i potten ligger platser till den klart mer attraktiva turneringen Blast Spring Spring 2020 Europe Showdown, som kommer att hållas online.

Totalt är det åtta lag som är med och tävlar, och tre matcher per lag väntar redan under den första dagen. Det är så man kommer att inleda och avsluta gruppspelet, där de åtta lagen delats in i två grupper.

ENCE och Apeks har förutom varandra också svenska Team Dignitas och GODSENT att möta. En väldigt tuff grupp, får man säga, men också en grupp som gör de lag som går vidare till slutspelet värdiga.
Annons:

ENCE är ett bättre lag

Blast Spring 2020 Europe Showdown är en variant på Blast Spring Series 2020 som var tänkt att spelas som ett globalt event, och som var tänkt att spelas på LAN. Nu har man i stället gjort turneringen onlinebaserad, av uppenbara skäl, och har dessutom delad in den i specifika regionen.

Totalt tio lag kommer att spela huvudturneringen, och redan nu är Fnatic och Ninjas in Pyjamas två av tre lag som har kvalat in.

Hur som helst tror vi att ENCE har gett sig själva chansen att gå vidare till slutspelet i Elisa Invitational med sina första två matcher, men man behöver sätta spiken i kistan mot norska Apeks i den sista omgången. Det här är ett lag som varit rankade 66 i världen som bäst, och det är inte mycket som pekar på att man är på väg att förbättra den sviten avsevärt.

ENCE är helt enkelt ett bättre lag och vårt maxspel blir en rak vinst till 1,20 gånger såsen hos Unibet. Bra dubbelvirke, om inte annat.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: ENCE vinner
Odds: 1,20
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:30, torsdag 30/4
TV: 
Stream:  Twitch

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: