Speltips inför ENCE – Copenhagen Flames 12/5: Placeringsmatch

ENCE och Copenhagen Flames är båda ute ur ESL One Road to Rio, men ska nu slåss om lite mer prispengar i den placeringsmatch som väntar den 12 maj 2020.

  Coolbet har feta odds på CS:GO!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

ESL One Road to Rio har haft två veckor av gruppspel och ska nu inleda slutspelet i början på den här veckan, med totalt åtta lag som har gått vidare till nästa steg. Men med det sagt är det tio lag som har matcher kvar att spela.

För i egenskap av gruppfemma i respektive grupp har Copenhagen Flames och ENCE nu tagit sig vidare till en placeringsmatch, för att slåss om nionde- och tiondeplatsen. Förloraren slutar tia, och vinnaren slutar nia.

Det är alltså ett rakt avgörande som gäller och då är det en nackdel för Copenhagen Flames att bli lottade som bortalag, eftersom det ger hemmalaget ENCE chansen att styra ordningen på kartorna som ska spelas.

Det här är i grunden ett nordiskt möte också, med Copenhagen Flames som kommer från Danmark (föga förvånande) och ENCE som är ett helfinskt lag. Det är inte de två drivande lagen i respektive nation, men det är ändå ett rivalmöte av den anledningen.

Copenhagen Flames får det tufft

ENCE öppnade det här gruppspelet ganska tungt och halkade snabbt efter, någonting som är förklaringen till att man inte kunde tråckla sig vidare till slutspelet. Det var annars finnarnas stora mål inför turneringsstarten.

Men efter två vinster, mot Team Dignitas och Vitality, på slutet hade man chansen att gå vidare inför den sista omgången. Men då föll man med 2-1 mot Astralis. Nu ska man i stället möta ett annat, klart sämre, danskt lag i form av Copenhagen Flames.

Copenhagen Flames är urstarka på Inferno och kommer såklart vilja få den kartan att spelas, men den lär komma först som tredjemap isåfall. Vad vi kan konstatera är att Copenhagen Flames vann mot bottenlagen i gruppspelet, men hade svårare mot de tyngre lagen. Det bådar inte så gott.

Copenhagen Flames har aldrig spelat mot ENCE tidigare i officiella ESL-sammanhang. Det gör det svårt att veta exakt vad vi ska vänta oss av lagen.

ENCE vinner spelas till 1,45 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: ENCE vinner
Odds: 1,47
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:00, tisdag 12/5
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: