Speltips inför ENCE – Fnatic 22/4: Svensklaget i fokus

Fnatic har visat fin form på slutet och gäller som favoriter inför matchen mot ENCE i Road to Rio som inleds onsdagen den 22 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är en märklig säsong som nu råder i hela den internationella bettingvärlden, och den som är van vid att kunna lägga bets på sport har nu fått ändra om sitt perspektiv. Det spelas i princip ingen fotboll, ingen ishockey och ingen tennis.

Men en sport som däremot går starkt är esporten, som nu gör anpassningar för att bli ännu hetare på marknaden i det här läget. Det finns utan tvekan ett stort intresse att vinna i dessa tider, och det gäller att passa på.

Dessutom är det så att CS:GO – en av de allra största esporterna i ett europeiskt hänseende – också går att anpassa utifrån en digital och onlinebaserad verklighet. Det är precis vad organisationen Valve och ESL nu gör med sina turneringar.

Det som i maj skulle vara en av årets två majors blir i stället inställt, och ersätts med andra kvalupplägg. Det gäller nu för alla lag att spela in rankingpoäng i tre olika stora turneringar, där prispengar också finns i potten, inför höstens enda major.
Annons:

Fnatic är heta på gröten

Det vi kan konstatera är alltså att lagen kommer att ta den här turneringen och de matcher som nu följer under veckan på allra största allvar, och att det egentligen inte finns någon anledning att inte göra det. Det är dags att samla på sig viktiga rankingpoäng.

Det svenska laget Fnatic kommer till turneringen med god form, och har med sig en turneringsvinst från ESL Pro League som avgjordes tidigare den här månaden. Då slog man mousesports med 3-2 i finalen, men stod dessförinnan för flertalet tunga vinster i skarpa lägen.

För motståndet står nu det finska laget ENCE som i för sig är en självklar del av världstoppen, men som hade riktigt tunga matcher i ESL Pro League och åkte ut tidigt. Nu avslutade man i för sig med en vinst mot Ninjas in Pyjamas, men det är inte mycket som talar för att man ska ta och vinna här mot ett bättre Fnatic.

Fnatic -1,5 spelas till 1,68 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Fnatic -1,5
Odds: 1,68
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:00, onsdag 22/4
TV: 
Stream:  Twitch

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: