20 januari 2020 handbolls-em speltips odds betting

Speltips inför Eskilstuna Guif – Önnereds HK 17/2: Handbollsligan

Handbollsligan återvänder med två intressanta matcher måndagen den 17 februari 2020, däribland matchen i botten mellan Eskilstuna Guif och Önnereds HK.

  Spela över 54,5 mål hos casumo!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit ett par intensiva veckor i handbollen efter att Europamästerskapet på svensk mark gick i mål i slutet av januari. Som bekant blev det ingen succé för det svenska landslaget, och man kan lugnt säga att mästerskapet därigenom blev en besvikelse för vår del.

Men nu är vi alltså tillbaka i den klassiska serielunken, men det är inte för illa. Handbollsligan har blivit en allt mer intressant liga, och inte minst på ett nationellt plan är det här någonting som lockat mer och mer intresse. Det bottnar bland annat i att IFK Kristianstad inte längre är fullkomligt överlägsna.

I det här speltipset fokuserar vi dock på mötet mellan Eskilstuna Guif och Önnereds HK, två lag som hör till botten. Att Eskilstuna Guif finns där nere är lite överraskande, men det är inte konstigt med tanke på hur man har spelat.

Just nu står man på -88 i målskillnad och Eskilstuna Guif har inte heller spelat in mer än 11 poäng på sina 24 första matcher. Det är ingenting annat än ett genomuselt facit. Nu möter man Önnereds HK som är tre poäng före i tabellen. Allt som krävs för Eskilstuna Guif här är att man vinner. Då ser det plötsligt inte lika dystert ut.

Annons:

Överspel på handbollen

Med tanke på att Eskilstuna Guif fortsätter att vara ett lag nere i botten av tabellen är det imponerande att man har hela ligans allra bästa målskytt. Så här långt finns det ingen som är i närheten av Eric Johansson, som med sina 152 mål hittills är den bästa målskytten och därmed toppar skytteligan i hela Handbsollsligan. Närmast jagande är Hampus Olsson (145) och Lucas Pellas (142) i HK Malmö respektive Lugi.

Men dessvärre får Eskilstuna Guif har detta alltså inte räckt till fler poäng än så. En stor förklaring är att man släpper in för många mål, och inte minst på bortaplan har man varit direkt svaga rakt igenom hela året. Där har det missats många poäng.

Här har vi svårt att se framför oss någonting annat än en väldigt öppen historia, mellan ett bortalag som ser det här som ett gyllene läge att ta poäng.

Över 54,5 mål spelas till 1,87 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 54,5 mål totalt
Odds: 1,87
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 19:00, måndag 17/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: