e-sportbetting och recensioner

Speltips inför FaZe clan – Astralis 7/4: Danskarna är hetare

Det danska laget Astralis måste gälla som favoriter inför matchen mot FaZe clan i ESL Pro League tisdagen den 7 april 2020. Vi rekar med odds.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Efter ett intensivt gruppspel är vi nu framme vid det som kallas Stage 2 i den elfte säsongen av ESL Pro League, som är en slags onlineliga i serieformat med slutspel för CS:GO. Låter det krångligt? Det är det egentligen inte.

Totalt 18 lag fanns med från början och det var den absoluta världseliten som hade ställt upp här. Det var allt från världsettorna Natus Vincere till klart svagare lag som BIG, ENCE och kinesiska TYLOO. Det är dock lag som alla hör hemma i världstoppen, om än en bit från den absolut yttersta sådana.

Efter gruppspelet gick tre gruppettor – där Astralis var en av dessa gruppettor – vidare till den andra fasen. Där är vi nu. Ytterligare tre lag kunde halvkvala, eller vad vi ska kalla det, fram till det här steget i turneringen. Märk väl att det är här det på allvar gäller, och det är den totala tabellen som gäller.

Med tanke på att det finns mycket pengar i potten och prispengarna kan variera ganska kraftigt beroende på placering är varje match viktig. Runt 800 000 väntar i potten för vinnaren, plus premie för antalet vinster i gruppspelet. Så vi snackar alltså miljonbelopp.
Annons:

Astralis är heta nu

Det danska laget Astralis är en uppstickare som på kort tid etablerat sig som ett av världens bästa lag, och det finns mycket spännande här. För nordisk del är det kul att CS:GO fortsätter att vara så stort, och kanske kan danskarna utmana Sverige på allvar vad det lider.

Men efter att ha dominerat i den första gruppspelsfasen, där Astralis alltså vann sin grupp efter tolv poäng av 15 möjliga, ser det mörkare ut nu i den avgörande fasen. Efter två raka matcher utan vinst är man pressade att vinna här för att hålla drömmen vid liv. Fnatic (svenskt lag) och världsettan Natus Vincere har blivit för svåra i visserligen oerhört jämna matcher.

Astralis är för övrigt tvåa i världen just nu, men det spelar ju ingen roll om man inte vinner matcherna när det verkligen gäller.

FaZe clan är ett lag som man ska slå, och som kunde tråckla sig till den här avgörande fasen med lite stolpe in. Man är rankade nia i världen och det ska vara ett litet hopp upp till de allra bästa. Detta trots att man har svensken olofmeister i laget – av många ansedd bäst i världen.

Astralis att vinna spelas till 1,61 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Astralis vinner
Odds: 1,61
Bolag: Coolbet
Spelstopp:  22:00, tisdag 7/4
TV: 
Stream:  Twitch

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: